“Wij hebben met Abdullah Avcı onlangs een nieuw contract getekend”


sondakikabjk
Mustafa Saral, vicevoorzitter van Başakşehir heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Duhuliye.com.
“De geruchten over Abdullah Avcı naar Beşiktaş moet je aan Beşiktaş vragen, Wij hebben met Abdullah Avcı onlangs een nieuw contract getekend en wij staan als club hierachter. Na deze week gaat we het hebben over welke spelers wij het komend seizoen nodig hebben. Wij wachten daarop. Wij hebben verder geen andere plannen.”

Er gaan berichten rond dat Beşiktaş Şenol Güneş wil vervangen met Abdullah Avcı.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Als het waar is klopt mijn redenering van laatst, ik denk ook dat sommige spelers als Elia vertrekken. Die speelde heel het seizoen bagger, alleen tegen Gs was hij denderend.

Avci moet wel een grote Bjk supporter zijn denk ik dan, veel spelers worden niet uitbetaald en veel fans zijn niet tevreden.

Of Fiko wilt samen met Avci een heel plan opstellen en dat leek Avci wel wat.


+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6

Avci wilt een team trainen waarmee hij wat kan bereiken en niet de laatste weken inzakt zoals de afgelopen jaren, vooral nu na de gebeurtenissen in de wedstrijd tussen GS-BSK is hij er klaar mee denk ik. Als je het mij vraagt mag die het komen proberen, maar dat hij en Lucescu op de lijst staan, zegt genoeg. Twee trainer die hun mond niet zullen opentrekken als het niet goed gaat door het bestuur, zoals Senol ook altijd stil was. Anders was Sergen nu al onze trainer, maar die vouwt Fikret Orman op als de spelers niet worden uitbetaald.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Je kan er van uit gaan dat Lucescu niet stil zal blijven als het bestuur niet doet wat ze moeten doen. Die zal gaan zeuren bij de voorzitter of nog erger, in de media.


+: 18522
-: 0
R: 21308
Level 6

Nou, dat mag ik hopen.


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Haha Ellia, wat voor kneus is dat. Ik zie soms z’n snaps langs komen die hadden helemaal geen zin om kampioen te worden. Allemaal lekker geld pakken en weg gaan uit Turkije.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

emre b., Avci heeft het 3 jaar op rij gestreden bij Basaksehir om kampioen te worden, het is hem niet gelukt. Ik denk niet dat hij er nog zin in heeft om het opnieuw te proberen bij die club, een sterke achterban is toch belangrijker dan je denkt. En die krijgt hij bij Besiktas. Aan een ontevreden trainer heb je niks, dat zullen ze ook bij Basaksehir door hebben. Die kunnen dan kiezen tussen bijvoorbeeld Erol Bulut of Okan Buruk.+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Aan de ene kant begrijp ik zijn keuze wel, maar aan de andere kant lopen veel dingen niet zo soepel bij Besiktas.

Misschien dat hij al weken van te voren een principe-akkoor d had.

Avci is wel een goede keus daar niet van, maar dan moet Fiko wel wat troep weg sturen en salarissen uitbetalen.


+: 878
-: 0
R: 1454
Level 5

Abooo tv.net

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen