Beşiktaş verlengt contract met Adidas en Vodafone tot medio 2021


   bjkadidas
Beşiktaş heeft met kledingsponsor Adidas overeenstemming bereikt over het verlengen van het bestaande contract, zo maakte de Turkse krant Aksam bekend. 
De nieuwe overeenkomst gaat op 1 juli 2019 in en loopt tot 30 juni 2021. De partijen werken al jaren samen en is Adidas een van de officiële hoofdsponsors van de Turkse topclub. Beşiktaş krijgt 10 miljoen dollar voor 2 jaar. 

Het gesprek met hoofdsponsor Vodafone over een contractverlenging is ook bijna afgerond. Hiervoor krijgt Beşiktaş ook 10 miljoen dollar.

Verwacht wordt dat voorzitter Fikret Orman de komende maanden meer sponsorcontracten gaat tekenen met bekende bedrijven. Beşiktaş wil de komende jaren veel naamsbekendheid creëren in Japan, Maleisië en China. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Mooi man, kunnen we weer spelers betalen zoals Negredo, Love, Pektemek, Necip, Caner, Rocco, Isimat

ook de vakanties van Fiko kunnen weer betaald worden


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dat niet eens, want bijna al onze toekomstige inkomsten gaan direct naar schuldeisers.+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5

Top dat we weer Adidas hebben. Kunnen we weer dezelfde shirtjes krijgen als Olympiakos en Sivasspor en kunnen we weer zo'n mooie nostalgische shirt uitbrengen waar niemand op zit te wachten.


+: 70
-: 0
R: 305
Level 3

Had Vodafone in de tijd niet beloofd om een toptransfer te doen?


+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

Wat een kut bedragen geef dan helemaal niks Jezus hè


+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Adidas beter nb shirtjes Adidas zijn niet zo nice meer

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen