Duhan Aksu moet Caner Erkin doen vergeten bij Beşiktaş


duhanaksu
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Caner Erkin.
“Hoe moet Beşiktaş gaan verdedigen? Om de 3 dagen veranderd de verdediging. Dit is alweer de 28ste centrale verdediger. Als je zo vaak je centrale verdediger veranderd, kun je niet verdedigen. Pepe gaat, iemand anders komt, hij gaat, komt er weer een nieuwe. Er is een kans dat Duhan Aksu naar Lille gaat, maar Beşiktaş heeft ook een verregaande interesse in de 21-jarige linksback van Istanbulspor. Er is een grote kans dat Caner Erkin gaat vertrekken, zelfs naar een onverwachte club.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Ersun Yanal wilt Caner blijkbaar, als we hem kunnen vervangen met Duhan Aksu zou ik dat zeker doen. Adriano kan dan wel nog een jaartje blijven tegen een salaris van maximaal 1.5 miljoen, Duhan kan veel van hem leren. Als Caner niet vertrekt, moeten we afscheid nemen van Adriano, maar Duhan moet hoe dan ook komen. Anders zullen we net als bij Zeki Celik spijt krijgen dat we hem niet hebben aangetrokken.


+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Ersun yanal gaat weg+: 18522
-: 0
R: 21310
Level 6

Wat mij betreft doe je samen met Adriano Caner ook weg en begin je met een schone lei op de linksback positie. Duhan Aksu en Aziz Behich allebei halen zou mooi zijn, niet duur en kunnen de concurrentie met elkaar aan.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk niet dat we ze allebei kunnen halen, want er zijn nog andere posities waar we versterkingen nodig hebben. Een transfersom betalen voor 2 linksbacks is niet echt slim.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+1

We hebben een rb, een cb, een of 2 lb, een dmf, en 2 buitenspelers nodig.

Fiko heeft in het verleden bewezen dat hij dit ook met weinig geld kan doen, alleen begin aub als eerst met een rb.

Degene waarvan we zeker afscheid moeten nemen zijn Lens, Caner, Necip, Pektemek, Quaresma, Roco, Tolga.

Geen idee wat er met Tore en Orkan gaat gebeuren, misschien onder een nieuwe coach minuten maken.


+: 18522
-: 0
R: 21310
Level 6

Töre gaat vrijwel zeker weg, van Orkan verwacht ik niets meer..+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

BJK1903,

Als Adriano niet blijft, gaat Caner blijven. Ik zie ze niet twee nieuwe linksbacks halen, dus je zal moeten kiezen. Tore gaat naar GS, Oguzhan gaat bijna zeker vertrekken.

GK - Altay Bayindir, Ertac Ozbir.
RB - Mert Muldur, Sener Ozbayrakli.
LB - Oussama Haddadi, Aziz Behich, Duhan Aksu.
CB - Mert Cetin, Marcelo.
CM - Bernard Mensah, Mehmet Ozcan, Charles Kabore, Taylan Antalyali. RW/LW - Oumar Niasse, Yannick Bolasie.

Dit zijn de spelers op het lijstje als ik het goed heb. Waarschijnlijk zitten er nog een paar op, maar ze hebben altijd namen die ze geheim houden.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Welke namen verwacht je dan? Er is niet veel geld beschikbaar, dus dit is waar we het mee moeten doen.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Caner mogen ze heel snel wegdoen. Is traag, kan niet verdedigen en is een opgefokt standje. Zo een pipo verdient ook nog es 1,7 mil per jaar.


We moeten op de flanken snelle spelers hebben..


+: 70
-: 0
R: 305
Level 3
+1

Als Duhan komt moet Caner weg en moeten we een jaartje verlgen met Adriano. Zo kan Duhan nog bijleren en ervaring opdoen. Caner gelijk verkopen aan de 1ste bieder.+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Duhan Aksu en Aziz Behic proberen te halen, Duhan kan ook op rechts uit de voeten en we hebben Ridvan nog altijd. Deze 3 spelers verdienen onder een miljoen euro.

Caner en Adriano mogen beide van mij weg. Adriano is geniaal maar oud en is veel geblesseerd en Caner is te eenzijdig. Waarschijnlijk kan je met het geld wat over is Sener gratis aantrekken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen