Lucescu ontkent akkoord met Besiktas


alucic
Mircea Lucescu ontkent dat hij al een akkoord heeft met Besiktas. ,,Een onjuist bericht,'' aldus de Roemeense trainer tegen Turkse media.
De gedroomde nieuwe coach in Istanbul reageert daarmee op het eerder door Turkse pers gebrachte nieuws dat hij reeds voor 2 is vastgelegd.
,Er is geen overeenstemming over een contract met Besiktas,'' zegt Lucescu na het duel tussen Galatasaray en Basaksehir. Ik ben naar Turkije gekomen voor het kampioenschapsduel en niet voor Besiktas. Turkse media bestrijdt eveneens dat de onderhandelingen met de voormalige Galatasaray-coach reeds zijn afgerond.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1385
-: 10
R: 3032
Level 5

Hij ging samen met Tayfur in de tribune zitten bij wedstrijden van ons en zag vervolgens dat onze aanhang niet bepaald staat te popelen voor hem.

Ik had hem wel gewild als hij 10 jaar jonger was, maar deze man heeft zijn beste jaren al gehad.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen