Mircea Lucescu: “Ik ga niet naar Beşiktaş”


lucescudenkt
Mircea Lucescu, de Roemeense trainer heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de transfergeruchten naar Beşiktaş.
“Het klopt niet dat ik een akkoord heb bereikt, ik ga niet naar Beşiktaş. Ik ben op dit moment in Turkije en heb de wedstrijd tussen Galatasaray en Başakşehir bekeken. Dat was de wedstrijd die de kampioen heeft bepaald.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 12
-: 0
R: 27
Level 1

Lucescu is echt een slechte trainer maarja besiktas is ook slecht dus hoort wel bij elkaar ;-)


+: 1385
-: 10
R: 3032
Level 5
+2

Hij werd wel de hemel ingeprezen door jullie tussen 2000-2002+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Een slechte trainer die 2x meer prijzen heeft gepakt dan Terim. In die 9 seizoenen van Terim in de Turkse competitie, is Lucescu de enige trainer die hem verslagen heeft.


+: 37
-: 0
R: 123
Level 3
+3

daarom werden we groepswinnaar in champions league en sprak iedereen over besiktas. Zie maar dat jullie niet terug 3de worden. Jullie kregen 1 van de makkelijkste poule, jullie halen met geluk maar 4 punten.

Deze seizoen is verpest door scheidsrechters , maar niet vergeten we komen terug. Besiktas geeft nooit op. Wij krijgen nieuwe trainer en nieuwe spelers.


+: 499
-: 0
R: 1834
Level 5
+1

Hoeveelste waren jullie geeindigd in de EL? En jullie komen terug? Dit keer gaan wij jullie thuis en uit verkrachten, Bjk stelt niks voor bejaarden team :D


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Haklisin koc biz bunari oyle sikeceski , Babel gelecek sezon en az 2 tane atar bunara+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+1

Laatse Jaren laten wij jullie steeds huilen, jullie kunnen alleen winnen met de scheidsrechter..

Komend seizoen kun je die laatste derbys thuis vergeten.. Het schema en de scheidsrechters manipuleren gaat niet meer gebeuren. In mei zullen jullie naar Vodafone Park komen, kijken hoe jullie dan piepen..

Als het schema weer hetzelfde blijft breekt de hel los.. Net zoals paar dagen terug toen jullie fans klappen kregen tijdens viering in Istanbul.

Iedereen is jullie zat, en niemand pikt meer iets

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen