Besiktas geeft Avçi een kans zich te revancheren tegen Fatih Terim


avcigunes
Trainer Abdullah Avçi was witheet na de derby tegen Galatasaray en was totaal niet te spreken over Fatih Terim.
Besiktas geeft Abdullah Avçi de mogelijkheid om de scepter over te nemen van Senol Günes die het Turks elftal gaat trainen. Als Abdullah Avçi hier akkoord mee gaat, heeft de Turkse trainer een kans zich te revancheren tegen Fatih Terim. Dit keer met een grote club en een grote gemeenschap achter zich. 

Mocht Abdullah Avçi het bod van Besiktas afwijzen, wordt Mircea Lucescu volgens NTVSPOR de nieuwe trainer van Besiktas. 

De overige kanshebbers zijn Sergen Yalcin, Mehmet Özdilek en Okan Buruk.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6

Ligt eraan onder welke omstandigheden hij wordt aangenomen. Ik heb sowieso liever Avci dan Lucescu. Ik zie sommige Besiktas fans positief kijken naar Lucescu, wat ik totaal niet snap. Nee, ik beoordeel hem niet op zijn prestaties bij het Turks elftal, maar hij is inmiddels 73. Ik wil een trainer waarmee we een wederopbouw kunnen starten, als we gaan verjongen, moet dat ook voor de trainer gelden. Het liefst daarom Sergen.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5
+6

Gelsin..

De man heeft bewezen dat hij een systeem en tactiek op lang termijn kan neerzetten bij een ploeg. Zijn voetbalfilosofi e past zowiezo bij Besiktas.

Dit jaar had hij kampioen kunnen worden maar externe factoren buiten het voetbal hebben anders beslist.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk dat wij nu de sterke hand hebben, want Avci zal niet willen blijven na dit seizoen. Hij zint nu op wraak en hij heeft gezien dat dat bij Basaksehir niet mogelijk is. Zelfs Fenerbahce is een optie als ze Ersun Yanal ontslaan.

Voor mij maakt het niet uit wie van de 2 het wordt. Lucescu en Avci zijn allebei welkom, maar het bestuur moet de knoop snel doorhakken en direct aan de voorbereidingen voor volgend seizoen beginnen. Sergen wordt het in ieder geval niet, die zal niet samenwerken met Fikret Orman.


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5

Het lijkt erop dat Avci een principe-akkoor d heeft met Bjk.
De laatste paar wedstrijden en voor al gisteren leek hij heel vaak afwezig, hij gaf weinig instructie’s etc.

Althans, zo leek het dan. Misschien is het helemaal niet waar, Avci zou wel een goeie trainer zijn voor Bjk.


+: 5041
-: 0
R: 9712
Level 5

Ik zie Avcı wel naar Beşiktaş komen. Deze keer gaat hij dede terim met haar en huid opeten. Gerçi dede terimin eti yenmez ama.


+: 3327
-: 10
R: 9066
Level 5

Wees daar niet zo zeker van

Enige kans is om met een grote voorsprong de laatste weken in te gaan..

Want je weet in mei wint Gs alles, daar is niks aan te doen+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Avci is Aykut Kocaman 2.0, Gecmis olsun.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen