“Ik denk dat Ljajic het komend seizoen een Beşiktaş tenue gaat dragen”


umutguner
Umut Güner, bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Adem Ljajic.
“Wij zijn heel tevreden over Adem Ljajic. Ik denk dat hij het komend seizoen een Beşiktaş tenue gaat dragen. Er zijn geen problemen over de optie tot koop wat wij eerder in zijn contract hebben opgenomen. Wij hadden dit begin dit seizoen al besproken met Torino. Wij gaat 6,5 miljoen euro in 30 termijnen binnen 2,5 jaar betalen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5053
-: 0
R: 9768
Level 5

6,5 miljoen in 30 termijnen? :facpal:


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Hhahahah 30 termijnen.. Hoeveel rente zit daar aan vast?+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Als Zenit echt interesse heeft en 20 miljoen biedt, zou ik geen seconde twijfelen. Oguzhan gaat waarschijnlijk ook weg, we krijgen nog 6 miljoen van Cenk dus dan heb je een aardig budget. Als we ook nog eens afkomen van al die overbodige spelers, creëer je ook wat salarisruimte.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen