Borussia Dortmund wil 12 miljoen euro voor Kagawa!


kagawa5
Het avontuur van Shinji Kagawa bij Beşiktaş is bijna afgelopen.
Wij zien de Japanse sterspeler het komend seizoen niet meer terug bij de Turkse topclub. Kagawa werd voor 1 seizoen gehuurd van Borussia Dortmund, maar de Duitse topclub wil 12 miljoen euro voor zijn transfersom. Gezien Beşiktaş dit bedrag niet kan betalen, is de transfer van Shinji Kagawa in het water gevallen.

Shinji Kagawa heeft dit seizoen bij Beşiktaş in 13 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 30
-: 0
R: 110
Level 3

voor 12 miljoen haal 3/4 kagawa's uit japan. Besiktas moet echt eens richting azië gaan voor paar transfers. Er zijn paar Japanners die heel goed spelen in de Belgsiche competitie bij kleine clubs.


+: 3062
-: 10
R: 8525
Level 5

Bye bye Kagawa, wij hebben jou niet nodig. In de belangrijke wedstrijden hebben wij Necip+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

In zijn beste periode hebben ze hem voor 16 miljoen verkocht, en nu gaan ze 12 miljoen vragen voor een niet-fitte speler waar ze van af willen komen met een contract voor nog 1 jaar? Wie verzint zulke berichten.


+: 676
-: 0
R: 2011
Level 5

Ga jij maar heel gauw terug naar Dortmund

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen