Kagawa: “Maar het belangrijkste is de derby tegen Galatasaray”


kagawanieuw1
Shinji Kagawa, de sterspeler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Japanse media.
“Het is ons deze week weer gelukt on te winnen en we zijn 3 punten dichterbij gekomen bij de koploper. Dit was heel belangrijk. Maar het belangrijkste is de derby tegen Galatasaray. Het zal nog moeilijker worden dan de wedstrijd tegen Ankaragücü. Dat is zeker. Wij spelen in hun huis. Wij moeten harder ons best doen, meer strijden. Het zal een zware wedstrijd worden. Als wij elkaars tekortkomingen dichten, maken wij een kans. Als iedereen zijn werk doet, kunnen wij met 3 punten naar huis. De laatste tijd scoor ik niet meer, maar ik doe mijn best. De resterende 4 speelweken wil ik scoren en assists geven. Ik kan goed opschieten met Ljajic. Deze wedstrijd ging het ook goed.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Ik hoop dat Senol hem gewoon opstelt.. In deze derby moet je al je troeven uitspelen.

Senol hoca moet ook ff in de groep gooien dat onder hem Besiktas 5x heeft gewonnen tegen Gs waarvan 2x in TT, 1x gelijk en 1x verloren. Dat zal het zelfvertrouwen wel opschroeven


+: 1440
-: 0
R: 2158
Level 5
+1

Broer probeer GS in de Arena te nakken en ik zal klappen voor jullie, als je in cruciale wedstrijden niet weet te winnen hebben die cijfers geen enkele waarde. Wat deze neuzen nodig hebben is zo'n nederlaag in eigen huis, eentje waar ze van kunnen zeggen, het is over en uit. Als jullie winnen van GS en GS wint van Basaksehir (GS wint 100% van Basaksehir) ligt de weg vrij open voor BJK. Ik wens jullie succes.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Insallah bro, maar de cijfers onder SG moeten Gs toch wel bang maken.. ZekZeker nu we Burak erbij hebben

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen