Engelse grootmacht brengt eerste bod uit op Vida


aviiv
Domagoj Vida heeft de clubs voor het uitkiezen. De Kroatische verdediger van Besiktas geniet belangstelling van clubs uit de Premier League en de Primera Division.

Dat schrijven Engelse en Turkse media dit weekend. De Turkse media weten om welke clubs het gaat. Naar verluidt hebben Liverpool, Tottenham, Everton, Leicester City, Wolverhampton, Sevilla, Espanyol en Atlético Madrid belangstelling.
 
Tottenham is een van de clubs die een bod gedaan heeft op Vida, maar de club heeft vooralsnog nul op het rekest gekregen. De club bood 15 miljoen euro, maar de Turken houden vast aan 20 miljoen, schrijven Turkse media.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

10 verdi 15 istedi
15 verdi 20 istedi???
Minimaal 15 toch mooi meegenomen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Voor 15 miljoen had Fikret Orman hem 100% verkocht, dus ik geloof hier niks van. Dat is ook het maximale wat we voor hem kunnen krijgen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen