Belangrijke mededeling

 

Babel: "Mijn zaakwaarnemer heeft enkele telefoontjes ontvangen"


abyok
Ryan Babel lijkt niet van plan zijn aflopende contract bij Fulham te verlengen. Uitkomen in het Championship past niet bij de ambities die de 32-jarige aanvaller nog heeft als speler van het Nederlands elftal.

"Mijn zaakwaarnemer heeft al verschillende belletjes gepleegd. Het is nu aan mij om de juiste beslissing te nemen, zeker met het oog op het EK van 2020", zegt Babel dinsdag in gesprek met The Daily Mail.
 
"Als we ons kwalificeren voor het EK wil ik graag mee, dus daarom zei ik ook dat ik goed moet nadenken over mijn toekomst", aldus Babel, die graag in Engeland blijft spelen. "Ik heb nog twee of drie jaar te gaan in mijn loopbaan. Als ik een aanbieding krijg van een Premier League-club, dan zou dat geweldig zijn."
 
Babel liet aan het begin van dit jaar zijn contract bij Besiktas ontbinden en verbond zich vervolgens voor een half jaar aan Fulham, waar hij direct uitgroeide tot vaste waarde.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 41
-: 0
R: 232
Level 3
T32

Cok simartildi bu oc.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen