Belangrijke mededeling

 

“Als wij een licht in de tunnel zien, dan ........”


burakyilmazbjk4
Burak Yılmaz, de sterspeler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan na het gewonnen duel tegen Sivasspor.
“Ik wil doelman Tolgahan feliciteren. Vandaag hadden wij moeten winnen en dat hebben wij gedaan. Als wij een licht in de tunnel zien, gaan wij met zijn allen daarheen. Vandaag waren wij van plan om te winnen om nog een stap dichterbij de koploper te komen. Wij willen alle resterende wedstrijden winnen. Het was best wel ver. Ik zei tegen Adem dat ik het wou nemen. Hij zei ok. Tolgahan dacht dat ik in de korte hoek zou schieten. Hij heeft daar twee spelers geplaatst. Daarom wou ik in de verre hoek schieten. Hij is in mijn val gevallen. Wij spelen als team heel goed en we zijn in vorm. Wij spelen nu als team. Ik hoop dat het zo doorgaat. Ik wist dat ik vandaag zou scoren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Krrraaalllllll sayet boyle devam edersen yarim sezonda sampi yapan futbolcu olursun ve ayriyeten ccaarsiiiyada iyi bir tarihi kapak olur
Volgend week ankaragucu eerste helft geen burak laten spelen (geel kaart) adriano moet dringend meedoen en kagawa alleen na 60 min invallen en necip ook
Eger bjk sampi olursa burak altin harflerle adini bjk tarihi e yazdirir
Burak is 33 jaar op zo'n manier kan hij tot 37 jaar meespelen


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5

Senin Besiktaşa daha önce geri dönmene engel olan Carşı be başka beyinsizler düşünsün.+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Een deel van de fans wilde Burak niet door zijn “schwalbe” in de derby van BJK-GS.

Een andere deel wilde hem niet omdat ze hem gingen vergelijken met Love enz :lol:

Deze man heeft sinds 2011/2012 bij elke club waar die is gekomen bewezen dat hij een absolute killer is. Hij is weliswaar 33, maar traint gewoon heel hard en is fit. Dus hij kan zeker zijn contract uitdienen bij ons.

Gelukkig hebben we Burak gehaald, ik ben ook blij dat hij mij en vele andere die wel vertrouwen hadden in Burak niet heeft teleurgesteld.

Twee goals vs Bursaspor (2-0)
Twee goals vs Fener (3-3)
1 goal 1 assist vs Konya (3-2)
1 goal vs Göztepe (1-0)
1 goal vs Rize (2-7)
1 goal vs Basaksehir (2-1)
1 goal vs Sivasspor (1-2)

In zn eentje is hij goed voor bijna 10 punten meer dan dat we normaal gesproken zouden hebben.

Carsinin Aq be.. su adam gecen sene gelseydi neler olurdu.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen