Belangrijke mededeling

 

Besiktas weigert tien miljoen euro voor Dorukhan Toköz


adorik
Besiktas heeft een prijskaartje van ongeveer 15 miljoen euro gehangen aan Dorukhan Toköz. De 22-jarige middenvelder draait goed dit seizoen, wat ook is opgemerkt door Sassulo.

De Italianen zouden de jonge Turkse middenvelder de laatste weken in de gaten houden, meldt Sporx. 
 
De Italianen zouden afgelopen week navraag hebben gedaan over de vraagprijs voor de international van Turkije. Besiktas heeft aangegeven dat zij een bod van rond de 15 miljoen euro pas acceptabel vindt. De Italianen zouden volgens Sporx een bod van 10 miljoen euro hebben gedaan. De Turkse topclub zou dat echter hebben geweigerd.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Voor 10 miljoen plus een percentage bij doorverkoop zou ik hem wel laten gaan. Je moet deze spelers ook die kans gunnen, en tegelijkertijd moet je geld binnenhalen waarmee je nieuwe spelers aan kunt trekken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen