Gökhan Gönül: “Wij kunnen kampioen worden”


gokhangonul2
Gökhan Gönül, de Turkse rechtsback van Besiktas gelooft nog dat ze dit seizoen kampioen kunnen worden.
“Als wij hadden verloren tegen Başakşehir, dan hadden wij geen kans meer om kampioen te worden, maar nu wij hebben gewonnen, is alles veranderd. Wij kunnen kampioen worden. Tussen ons en de koploper zit 8 punten verschil. Er zijn nog 6 wedstrijden te gaan. Tijdens deze periode spelen Başakşehir, Galatasaray en Besiktas tegen elkaar. Wij zijn echt in topvorm en we spelen ons beste voetbal van het seizoen. Wij hebben de kracht om de uitwedstrijd tegen Sivasspor te winnen. Onze supporters moeten ons blijven steunen.”
 
Gökhan Gönül heeft dit seizoen 4 goals en 4 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

Alles kan, maar het zal niet gebeuren. Teveel domme punten weggeven dit seizoen. Vooral thuis tegen FB en uit tegen Kayseri, dan heb ik het nog alleen over de tweede seizoenshelft. Dat zijn al vier punten, dus genoeg om voor GS te staan.

Sivas en Antalya thuis, Bursa en Konya uit.. pff, om gek van te worden.

Dit seizoen is het maximaal 2e worden, ik hoop dat dat tenminste wel lukt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen