Belangrijke mededeling

 

Eerste etappe reorganisatie Besiktas bekend


q7geel
Besiktas gaat na dit seizoen weer een grote reorganisatie doorvoeren.
Volgens het nieuws van Fanatik begint de eerste etappe met het wegsturen van vijf voetballers. Het bericht luidt dat het bestuur tegen Quaresma, Lens, Roco, Larin en Mustafa Pektemek heeft gezegd dat ze in de zomers hun koffers kunnen inpakken.
 
Dit zijn voornamelijk de spelers die dit seizoen amper een toegevoegde waarde waren voor het team.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

fiko'da gitsin tam olsun


+: 2708
-: 0
R: 10439
Level 5

Larin en pektemek (gaat toch weg) wegsturen en oguzhan langzaam aan promoveren naar de eerste elftal! Die jongen heeft echt potentie om een topspits te worden, maar daarvoor heeft hij kansen nodig! Ze mogen hem niet verneuken zoals ze bij eslem hebben gedaan.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Deze vijf aangevuld met Tolga, Aras, Adriano en Töre. Ik hoop zo graag dat ze Necip ook slijten aan een andere club, die gozer verdient bijna 1.5 miljoen euro. Dat zou een topverdiener zijn bij Ajax, de halve finalist van de CL.

Alpay, Ersin, Erdem, Kerem en Oguzhan uit de jeugd moeten definitief in de selectie opgenomen worden. Özyakup mogen ze ook verkopen, denk niet dat het nog wat gaat worden met hem. Karius mag terug naar Liverpool, Kagawa kan blijven als zijn transfersom niet te hoog is. Een keeper, rechtsback, linksback, nummer 6 en een rechtsbuiten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen