'Besiktas wil Aboubakar huren van FC Porto'


abbub
Vincent Aboubakar was bij FC Porto sinds september 2018 uit de roulatie.

Hij moest het veld tijdens Porto - Tondela verlaten vanwege een blessure. Uit onderzoek bleek dat hij zijn kruisband had gescheurd. De 26-jarige ex-aanvaller van Besiktas kon dus zes maanden lang niet voetballen.
 
Volgens laatste berichten uit de Portugese media wil FC Porto Aboubakar in de zomer verkopen of verhuren naar een andere club. Men denkt dat na zo’n zware blessure Aboubakar niet zijn oude prestaties kan tonen bij FC Porto. 
 
In de zomer kan er een huurconstructie tussen FC Porto en Besiktas getekend worden om Vincent Aboubakar. De Kameroense spits van FC Porto ziet een terugkeer naar Besiktas wel zitten.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Aboush hahaha

Eerst de CL halen, dan praten we verder

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen