Kagawa: “Door naar Besiktas te gaan, heb ik ….”


kagawanieuw1
Shinji Kagawa, de sterspeler van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Japanse media.
“Na de wedstrijd tegen Başakşehir was de sfeer in de kleedkamers heel goed. Dat wij hebben gewonnen, heeft ons goed gedaan. Deze sfeer gaan wij ook gebruiken voor de komende wedstrijden. Door naar Besiktas te gaan, kan ik zeggen dat ik een goed besluit heb genomen. Hier leer ik elke dag nieuwe dingen. Ik speel weer voor het nationaal elftal. Dit maakt mij echt gelukkig.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij is totaal niet fit en kan maximaal 1 helft meespelen, maar in die driekwartier laat hij zien wat hij kan. Met een trainingskamp achter de rug, speelt hij heel de competitie zoek. De vraag is of we hem kunnen overnemen en wat zijn salaris zal zijn. Hij krijgt nu 1.2 miljoen voor 4 maanden, dus zijn jaarsalaris zal rond de 3 miljoen zijn.


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

Gaat niet gebeuren

Het is Ljajic of hij, beide zijn luxe met ons huidig budget. Of ze moeten zoveel Japanse sponsoren binnenhalen dat dat zich compenseert..+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hangt ervan af wat zijn transfersom is. Zijn salaris kunnen we nog compenseren met het vertrek van Tolga, Pektemek, Tore, Roco, enz. Maar als Dortmund 5 of hoger vraagt, is het onbegonnen werk.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen