Ricardo Quaresma wil carrière afsluiten bij FC Porto


q7down
Ricardo Quaresma is vanwege zijn blessure in Portugal.
De 35-jarige voetballer wil nog 1 seizoen gaan voetballen en daarna een punt achter zijn carrière zetten. Dat wil hij echter niet doen bij Besiktas, maar bij FC Porto. Volgens het nieuws van Fanatik heeft Ricardo Quaresma een principeakkoord bereikt met de Portugese club. Ricardo Quaresma heeft ook het contract van zijn villa in Acarkent niet voor een jaar verlengd. 
 
Ricardo Quaresma heeft 221 wedstrijden gespeeld voor Besiktas en wist 36 goals en 71 assists te maken. Bij FC Porto wist hij in 216 wedstrijden 49 goals en 56 assists te maken. Naast Besiktas en FC Porto heeft Ricardo Quaresma ook gespeeld voor Sporting Lissabon, Barcelona, Inter en Chelsea.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 18489
-: 0
R: 21231
Level 6

Tmm hadi sg artik aq bi gitmedin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen