Ahmet Nur Çebi: “Iedereen weet dat ik de voorzitter van Besiktas wil worden”


anc
Ahmet Nur Çebi, ex-vicevoorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als er een groep Besiktas bestuurt, moeten wij met z’n allen achter hem staan. Als er personen tussen zitten die hun werk niet goed doen, moeten wij hun op een normale manier vertellen dat ze beer hun best moeten doen. Laten wij geen oppositie creëren. Dit is Besiktas, wij zijn met z’n allen een familie. Laten wij een groot familie worden. Veel mensen willen mij als voorzitter. Als ik eerlijk moet zeggen, daar geniet ik ook van. Maar het is niet het moment. Daarom wil ik niemand teleurstellen. Iedereen weet dat ik de voorzitter van Besiktas wil worden. Op een dag zal dit hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren. Ik vraag van jullie geduld en mij te bepalen wat het juiste moment zal zijn.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

De ploeg is uit Europa, we staan 8 punten achter de koploper, salarissen worden al maanden niet betaald, spelers zijn vertrokken, de trainer vertrekt, er is geen geld voor transfers, totale schuld is de 2 miljard TL gepasseerd, maar 'dit is niet het moment' volgens ANC. Als je er zo over denkt, mag je ook oprotten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen