"Zolang wij theoretisch kans maken op het kampioenschap ...."


burakyilmaztr
Burak Yılmaz, de Turkse sterspeler van Besiktas heeft na het gewonnen duel tegen Basaksehir gedaan.
"Wij hebben tegen een sterke ploeg gespeeld. Wij hebben deze week hard gewerkt. Je kunt zien waarom zij eerste staan. Ze hebben ons echt moe gemaakt. Wij hebben toch gewonnen. Het is belangrijk dat je tijdens dit soort wedstrijd scoort. Wij zijn blij dat wij hebben gewonnen. Wij willen alle wedstrijden winnen. Zolang wij theoretisch kans maken op het kampioenschap, gaan wij hiervoor strijden." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kampioenschap zit er niet in, maar de tweede plaats is zeker haalbaar als GS morgen verliest. Al geloof ik nog steeds niet dat we zullen winnen in TT Arena en Trabzon.


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Kampioen worden zit er theoretisch nog in maar dan zou Basaksehir in de laatste 6 wedstrijden 8pt moeten verliezen en wij alles winnen..

We moeten nog uit naar Trabzon en Gs..

Kans is 1%

De 2e plek is voor ons ook top, want dan zijn we geplaatst in de CL voorronde.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen