Burak Yılmaz is niet te stoppen in Turkije


burakyilmazbjk
Burak Yılmaz gaat als een speer in Turkije.
De Turkse aanvaller was vanavond tegen Basaksehir weer trefzeker. In de 52e minuut maakte hij de winnende treffer tegen de koploper. Burak Yılmaz wist in de laatste 8 wedstrijden 9 goals te scoren. Hiernaast maakte hij 1 assist. In 2019 heeft Burak Yılmaz samen met Cisse de meeste doelpunten gescoord in Turkije. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Petje af, 1 van de beste Turkse spitsen. Als Basak hem had waren ze nu al kampioen. Maar ook grootste fake speler ooit.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Senin gelmemene neden olan Carsi nin ben.... Als die idioten niet gingen huilen, waren we vorig seizoen minimaal 2e geëindigd en gingen we de CL in. Dan had je deze salarisprobleme n ook niet gehad. Carsi len mq.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Dan waren we 100% champ en dit jaar wss ook

Wat een killer

Diagne mag zijn veters niet eens strikken


+: 696
-: 0
R: 2355
Level 5

Ik was geen voorstander van zijn komt, maar nadat hij had getekend stond ik wel gelijk achter hem. Iedereen die een Besiktas shirt aantrekt moeten we supporten.

Daarnaast bewijst dit ook dat supporters niet moeten bemoeien met transfers, trainer wilt hem. Demekki birsey biliyormus. Het is zijn verantwoordelij kheid dan als hij vaalt maar ook zijn prestatie als het een succes is.

So far heeft Senol Gunes gelijk gehad.


+: 5009
-: 0
R: 9612
Level 5
+1

Ik verwacht nog een reactie van BJK-Q7 over Burak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen