Besiktas verslaat koploper Basaksehir in Vodafone Park


bjkwint2
Besiktas heeft de kraker van speelweek 28 gewonnen van koploper Basaksehir.
In het Vodafone Park kwam de ploeg van trainer Senol Günes van een 0-1 achterstand terug en won het competitieduel met 2-1. Besiktas begon goed aan het duel en creëerde de eerste 15 minuten kansen. Basaksehir ging voor de counter, maar na een kwartier de hef in eigen hand. Tussen 15-40 minuten speelde Basaksehir prachtig voetbal en had alle controle in eigen hand. Het was net alsof we naar de wedstrijd tussen Besiktas en Manchester City zaten te kijken. De ploeg van trainer Abdullah Avci kwam dan ook via Robinho, na een prachtig assists van Edin Visca op 0-1 voorsprong. Vlak voor het rustsignaal, gaf Atiba Hutchinson Besiktas hoop, door de 1-1 erin te schieten. In de tweede helft zagen wij een totaal andere Besiktas en een Basaksehir. Besiktas begon voortvarend en deed alles om het duel te winnen. Basaksehir kon niet meer tegen de druk van Besiktas en dat zagen wij in de 52e minuut. Burak Yilmaz schoot de bal prachtig in de kruising en bracht zijn ploeg op 2-1 voorsprong. Hierna kreeg Besiktas talloze kansen, maar scoren deden beide ploegen niet. De laatste kans van Güven Yalcin en Edin Visca kon de scoreboard nog veranderen, maar scoren deden beide heren niet meer. 
 
Besiktas pakt in de derbyweek tussen Fenerbahçe en Galatasaray belangrijke 3 punten van koploper Basaksehir  en hijgt met 53 punten in nek van Galatasaray die 55 punten heeft. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (30) 


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

En Alba dacht dat Besiktas niet zou winnen. Siz Senol Gunese gurban olun.

Nu op naar morgen. Galatasaray moet winnen gelijkspel is geen optie.


+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Als Basak na deze dag geen kampioen kan worden mogen ze die hoe-renkind Abdullah Avci heel erg bedanken. Deze man heeft vandaag zijn kampioen gemanipuleerd, Begint met een amateur speler Atamah, die heeft voor beide doelpunten van Bjk gezorgt. Verdediging van Basak was vandaag extreem zwak, bij elke voorzet had Bjk speler gekopt. Je hebt een speler genaamd Fedor Kudryashov speelde laatste tijden goed en dan begin je niet met hem???

In de 2de helft wissel je met !!!GSLI!!!!!! ARDA TURAN BEYFENDI DIE HEEL DE WEDSTRIJD NIKS!!!!!! HEEFT GEDAAN.
EN DAN GOOI JE OOK NOG EENS BJKLI DEMBA TAM OLDU. NOG NOOIT ZO'N DOMME TRAINER GEZIEN.Stefano Napoleoni HOORDE ALLANG IN TE GAAN SAMEN MET ADEBAYOR MAAR DEZE AVCI
HEEFT GEWOON LATEN ZIEN DAT HIJ EEN AMATEUR TRAINER IS.


CONCLUSIE: TURKSE TRAINERS ZIJN MOGOLEN.+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5
+1

GOKHAN GONUL WAS MASTERCLASSS!!! ! ATIBA IS EEN OCTUPUS!

Pfff niet normaal... wat een ervaring.


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Sterkse op het veld: Atiba en Gökhan.

Zwakste op het veld: Caner

In de tweede helft hebben we echt goed voetbal laten zien. Atiba ongelofelijk dat hij op zo’n leeftijd nog al deze dingen doet, ook Gökhan viel super positief op. Maar dat komt doordat hij de ruimte kreeg op rechts en er geen flankspeler geplakt stond daar. Anders kan hij ook niet opkomen. Lens doet veel verkeerd, maar hij maakt gewoon prima ruimte voor Gökhan waardoor Gökhan zijn beste wedstrijd van het seizoen heeft neergezet.

Ik zie GS morgen niet winnen, dus we zijn vrijwel zeker een stapje dichterbij de tweede plaats.

Bu arada, Kralı geldiginde begenmiyenler, kufur edenleri görmek istiyorum (los van onze enige echte BJKQ7 dan :P )

P.s: kan iemand mij vertellen waarom Vattier zo blij is? Ze hebben thuis een 2-0 voorsprong weggegeven tegen een nog slechtere FB. Denkt hij dat ze morgen gaan winnen?


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Ik ga hem nog steeds uitschelden :lol: maar echt goed geschoten door hem. Ik vond ljajic ook minder vandaag. Ik verwacht meer van hem!

Ik moet denk ik niet zeggen wat ik van cancer vind.


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5
+1

Jij dacht dat Besiktas ook niet zou winnen toch?+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Caner was in de tweede helft heel goed, eerste helft heel slecht. Maar dat geldt voor bijna iedere speler. Lens speelt niet goed, maar hij benadeelt de ploeg niet zoals een andere speler wel doet, ik noem zijn naam maar niet anders zoekt BJK1903Kartal me nog op.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Blijven jullie Lens maar verdedigen omdat je Quaresma haat.. mantiga bak a m k..

Lens is gewoon een ramp, maar omdat hij zogenaamd naar binnen knijpt vinden jullie hem goed..

Hou toch op..


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Jij mag echt je kontje gaan weggooien bro, als jij na deze wedstrijd nog steeds die kkhandrem gaat verdedigen weet ik het ook niet meer. Zelfs met 10 man zijn we beter dan met Quaresma erbij.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En blijf jij maar Quaresma verdedigen omdat je zijn fanboy bent.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Oglum wat heeft Quaresma met deze match te maken? Adam yok hala arkasindan konusuyorsunuz.

Praat over Lens, want die speelde wel.. en volgens jullie blinde haters was Lens belangrijk terwijl hij er geen zak van bakte.. Net als in Rize wonnen we ondanks die amateur..

Je kunt ze ook allebei bekritiseren hoor..

Einde van het seizoen afscheid nemen van allebei, waarbij de ene altijd door vriend en vijand zal herinnerd worden als een efsane en de ander alleen door jullie omdat hij naar binnen kneep..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Suratina mi söyleyelim aq, tabi ki arkasindan konusuruz. En ik zie nergens staan dat Lens belangrijk was, we geven juist aan dat hij het niet goed deed. Alba zegt dat hij ruimte maakt voor Gönül die heel toevallig zijn beste wedstrijden speelt als Q7 niet speelt en ik zeg dat Lens op zijn minst de ploeg niet benadeelt met stomme acties.

Ik zal hem herinneren als de speler die in de belangrijkste periode van het seizoen een blessure 'faket' omdat hij niet betaald krijgt. Jij mag hem herinneren als een legende.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Burak wat een spits..

Hoe hij die binnenknalt pfff, en daarna de supporters in duikt en samen viert..

Heerlijke overwinning, we doen nog mee en we laten zien dat we met onze kwaliteitsspele rs van iedereen kunnen winnen. En dat met 9 man want weer waren Caner en Lens rampzalig. De eerste 10 min begonnen we nog goed maar daarna kwam Basaksehir telkens gevaarlijk langs de kant van Caner en was het wachten op de 0-1. Het is te hopen dat Adriano snel weer fit is en de rest van de wedstrijden speelt.

Atiba was grandioos, en bracht ons ook nog eens met een goal vlak voor rust terug in de game.. en na rust waren we heer en meester en had de score hoger moeten uitvallen. Vooral na de invalbeurt van Kagawa was het genieten..

Nu lekker met popcorn morgen de derby kijken.


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Prachtig dit, iedereen heeft zitten te strijden. We hebben nu sinds een paar jaar niet kunnen winnen van ze. Super overwinning.

Btw: Ik ergerde me dood aan die Cuneyt. Elke keer zat hij te fluiten bij elke contact en dat hij zelfs nog die corner gaf in de 95 minuut. Je ziet gewoon dat ze echt Basak kampioen willen maken.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Idd, Cakir was echt een ramp.. elk geduikel van Basaksehir gaf hij een vrije trap+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Cijfers:

Karius 7
Gönül 8
Vida 8
Mirin 6
Caner 4
Atiba 9
Dorukhan 8
Medel 7
Ljajic 7
Lens 3
Burak 8

—————-

Kagawa 7
Güven 6
Larin -


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Wat je Lens geeft boeit mij niet, ik wil alleen wat horen van je.

Waarom denk jij dat Gökhan vandaag zijn beste wedstrijd heeft neergezet en wat is de reden daarvoor?


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Ja Lens heeft hard gewerkt, dat wil je toch horen. Dat is het minste wat hij mag doen voor die 2 mil per jaar. Maar hij bakt er helemaal niks van..


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Je kan blijkbaar niet toegeven dat met Quaresma Gökhan nooit in zijn leven die ruimte op de flank zou krijgen.+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Off : Hassan Ali geblesseerd.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Eerste helft leek het nergens op, tweede helft speelden we zoals we horen te spelen. Ik begrijp niet waarom Senol zijn ploeg het veld op laat gaan om tegen te houden, ik zou me schamen als trainer. Je probeert steeds dezelfde dingen uit zonder resultaat, en alsnog verander je niet van gedachte. Tam inatci laz kafasi.

Atiba, GG, Dorukhan, Vida, Karius speelden heel goed. En is het toeval dat we het Basaksehir dit seizoen in beide wedstrijden heel lastig hebben gemaakt zonder Quaresma? Nu moet Fener morgen nog winnen en dan is het een perfecte speelronde.


+: 124
-: 10
R: 483
Level 3

Deze avci denkt dat hij troep spelers tot een sterspelers kan maken, hij denkt dat alles cengiz under word.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen