Jeremain Lens is niet te stoppen bij Besiktas


lens
Jeremain Lens maakt een uitstekend seizoen mee bij Besiktas.
De 31-jarige vleugelspeler wist ook in de afgelopen competitiewedstrijd tegen Bursaspor een assist te maken waardoor het aantal nu op 9 assists komt in 24 wedstrijden. Hiernaast heeft Lens 5 doelpunten gemaakt. Nu Ricardo Quaresma geen speeltijd meer krijgt van trainer Senol Günes, lijkt Lens veel beter te functioneren op de rechterkant. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 27
-: 0
R: 173
Level 3

24 wedstrijden 9 assist's okadarda abartmamak lazım.


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

JEREMAIN AIRLENS!+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Niet te stoppen is overdreven maar hij is de laatste tijd echt goed bezig.

Werkt keihard voor het team en is ook beslissend.

Zijn assist op Burak gisteren was symbolisch.. met een trivelapass maakt hij Quaresma overbodig


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Niet alleen qua assists, hij komt mee verdedigen, hij creëert ruimte met zijn loopacties (zoals bij die kans van Ljajic), hij is constant in beweging en het belangrijkste, hij blijft niet vastgeplakt aan de zijlijn. Ik hoop niet dat Senol hem direct uit de basis haalt als hij een slechte wedstrijd heeft, voortaan moet Lens gewoon spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen