"Elke keer als ik naar de kapper ga, zie ik opeens Yildirim Demirören"


senoldemiroren
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na het duel tegen Bursaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Iedereen weet dat als ik ontslagen word, dat ik alsnog niet ga vertrekken. Ik heb geen ruzie gemaakt met de voorzitter. Ik heb alleen gezegd dat wij anders denken over bepaalde zaken. Dat weten jullie. Ik vertel jullie de dingen die ik weet. Besiktas heeft mij niet ontslagen, ik wil wat er ook gebeurt hier bij Besiktas blijven. Als er een goed bod komt van Besiktas zal ik alsnog een akkoord kunnen bereiken. Ik vind het niet correct om een club te trainen en als bondscoach te functioneren. Dit is nu ook niet ter sprake. Lucescu is bondscoach en ik ben de trainer van Besiktas. Ik heb het bod van TFF niet afgewezen. Ik heb een doorlopend contract. Eerst moeten ik een toestemming van mijn club krijgen om te praten. Als er een bod komt, kan ik wel hierover praten. Ik kwam laatst bij de kapper Yildirim Demirören tegen. Ik ben eigenlijk boos op die kapper. Elke keer als ik daar kom, zie ik opeens Yildirim Demirören weer. Ali Koç was daar ook. Toen ik vroeger bondscoach was, vonden ze mijn haren niet mooi."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hadi bizde inanmis gibi yapalim.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen