"Als ik zoveel aandacht en steun kreeg van onze supporters, dan ...."


senolgunes2
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na het duel tegen Bursaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hadden de meeste tijd controle over het duel. Wij waren van plan om gewoon ons spel te spelen. Onze tegenstander had minder wedstrijden dan ons verloren en ze kregen weinig tegendoelpunten. Ik wens Bursaspor verder veel succes. Burak Yılmaz is een kwalitatieve aanvaller. Tijdens de wedstrijd heeft hij wel een aantal fouten gemaakt. Hij moet iets beter opletten. Ik zie wel dat hij hard bezig is om veel beter te worden. Vandaag hebben de supporters hem echt gesteund. De twee doelpunten van Burak Yılmaz waren eigenlijk te weinig. Als ik zoveel aandacht en steun kreeg van onze supporters, dan had ik veel meer doelpunten gescoord. Nu gaan wij ons focussen op de wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor. Wij willen goed spelen en die wedstrijd ook winnen. Het zal een moeilijke wedstrijd worden. We zullen later wel zien hoe de race verder gaat verlopen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Bedankt weer voor Necip


+: 1139
-: 10
R: 2135
Level 5

#NecipUysalMill iTakima

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen