Burak Yilmaz helpt Besiktas met twee treffers aan zege tegen Bursaspor


burakyilmazbjk
Besiktas heeft de 21e speelweek winnend afgesloten.
Dankzij twee treffers van Burak Yilmaz tegen Bursaspor staat Besiktas nu op gelijke stand met Galatasaray die morgen nog tegen Trabzonspor  moet spelen. Burak Yilmaz scoorde 4130 dagen later weer een doelpunt in de Süper Lig. Na een voorzet op maat van Jeremain Lens nam Burak Yilmaz de bal prachtig aan schoot vervolgens langszij de doelman van Bursaspor. In de 62e minuut veroverde Burak Yilmaz de bal van de verdediger van Bursaspor en wist na een slalom de bal alsnog in het doel te schieten. Bursaspor kwam hierna meerdere keren gevaarlijk via Yusuf, maar scoren deden beide ploegen niet meer. 
 
Besiktas staat na 21 speelweken op 36 punten. Bursaspor heeft er 24.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (39) 


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Ik vond besiktas vooral goed spelen in de 2de helft tot aan de 65ste minuut, maar daarna maakt senol alweer een dodelijke wissel door lens eruit te halen. Lens speelde goed en werkte daarnaast ook hard voor de ploeg. Na zijn wissel was het letterlijk een belegering door bursa die goede kansen creëerde. Na zoveel wedstrijden hebben we wel eindelijk de nul gehouden. Mirin en vida doen het verdedigend zeer goed, maar opbouwend zijn beide spelers zeer beperkt.

Atiba speelde nogmaals een goede wedstrijd. Het is gewoon overduidelijk dat dorukhan en atiba een betere duo is. Tot het einde van het seizoen moeten zij gewoon elke wedstrijd spelen. Er moet wel een vervanger komen voor atiba in de zomer. Hopelijk kunnen we de middenvelder van krassnodar halen. Daarnaast heeft de shit spits het goed gedaan. Ik geef het niet graag toe, maar zijn 2de doelpunt was goed afgewerkt.
Guven speelde 2de helft beter en hij doet het zeer goed als hij centraal de bal oppikt. Ljajic kwam ook pas in actie in de 2de helft. Ik verwacht echt veel meer van hem.

Nu moeten we focussen op een moeilijke wedstrijd tegen malatyaspor.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Bjk-Q7 je reactie slaat nergens op maar ik ga geen zielige Fransoos een like geven tegen mijn eigen renktaş.

Maar vergeet die Burak haat want hij is onze spits en hij verdedigt onze kleuren en is echt een killer. Laat de tegenstanders maar zweten+: 11305
-: 0
R: 11476
Level 5
+3

Van oplichter naar king. Zo snel kunnen mensen draaien.


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

31 NUMARAAAAA ISLAAMMMMMMM


+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

Wat ben jij een domme gast zeg. Sanki iedereen riep dat we burak niet wilden. 65% wou dat hij kwam en 35% was tegen hem en die 35% bestaat voornamelijk uit de harde kern. die gaan ook niet naar de wedstrijden wegens meerdere redenen waaronder passolig. Dus hoe de fck kom je bij donek


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Wat een domme reactie

Gaan jullie maar Serdar en Tolgay aanmoedigen+: 200
-: 0
R: 933
Level 4

Mooi gespeeld allemaal maar je ziet dat de concentratie wegvalt uit het niets.
Ljajic en Dorukhan waren overal bezig deze twee samen zijn nu onze nieuwe middfielders, Atiba mag er ook bij als hij zo blijft spelen. Jammer dat Kagawa niet heeft kunnen scoren, maar dat komt nog wel.

BTW: Wat haat ik Caner en Necip zo erg, op het moment als ze invallen word ik woedend weer. We moeten zeker vervangers halen voor die twee.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

La bi doy la, Kagawa heeft er al 2 inzitten je zegt nog steeds dat komt nog wel.
:lol:

Caner en Necip mogen ze wegdoen, van mij hoeft er geen vervanger te komen. Laat twee jongens uit de jeugd spelen, ik denk dat niemand daar nee tegen zal zeggen.


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

Tmm eglendik falan, haftaya sag kanat Quaresma’nin olacak ve yine bok gibi oynayacagiz.


+: 200
-: 0
R: 933
Level 4

Ik hoop van niet, zonder Quaresma gaat het veel beter. Onze Senol is echt Inatci die zeker Q7 zal laten spelen.+: 5376
-: 0
R: 8429
Level 5
+1

Sen ne bicim bir bebek sin Alba, bizim durumuz kritik aglayan sensin


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

La su Quaresmayi bizden alsaniz ya


+: 5376
-: 0
R: 8429
Level 5

In ruil voor Tolgay?
:-*


+: 1854
-: 0
R: 4111
Level 5
+1

Alba döne döne mevlana oldun lan. :P


+: 4933
-: 0
R: 9368
Level 5

Een mooie overwinning. Burak helal sana+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

De team begint eindelijk te voetballen, de supporters zitten te genieten, de spelers hebben er zin in, niks kan fout gaan. En precies op dat moment haalt die Lens eruit, vervolgens gooit die Caner en Necip er in. Als je aan een vijand van de club zou vragen wat voor wissels die zou doen, is dit het. Nadat die twee erin kwamen, en dan vooral Necip, begon Bursaspor ook te komen. Ze hebben maar één moment nodig, zoals bij die redding van Karius, die in hun voordeel uitvalt en ze zitten weer helemaal in de wedstrijd. Dit heeft die ook uit tegen Bursa gedaan en toen leverde je 2 punten in. Een half jaar later heeft die er helemaal niks van geleerd. Als Necip voor Oguzhan en Medel in de pikorde staat, weet je dat er iets niet goed gaat.

Zonder Medel, Quaresma en Caner heb je een ploeg die probeert te voetballen. Necip, Pektemek, Tolga, enz. weten we allemaal al, maar deze drie zijn ook spelers waar we van af moeten als we weer willen genieten van onze ploeg.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Medel is een goede speler maar past niet in onze speelstijl.. Quaresma zijn tijd is voorbij.. Die 2 hopelijk nog voor wat geld verkopen aan het einde van het seizoen.

Caner zal niet meer dan een invaller zijn. Als Adriano vertrekt een nieuwe linksback halen.

Necip tja, toen hij debuteerde op z’n 16e dacht je dit is een groot talent.. maar hij is stil blijven staan en zijn contract moet ontbonden worden want hij zou zelfs bij een hoofdklasse club in NL niet in de basis staan en in Tr ook bij geen enkele club in de Superlig


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Op het middenveld past hij niet inderdaad, maar in de verdediging kan hij van waarde zijn. Alleen lijkt het alsof Senol dat niet door heeft. En ik zou eerder verlengen met Adriano en afscheid nemen van Caner.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Dat zeker ik hoop dat Adriano nog een jaartje blijft en we een jonge lb halen. Caner mag opzouten.+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Heerlijke pot van Besiktas, iedereen was gretig en Burak maakte het verschil..

Zijn goals konden niet lang uitblijven maar hoe hij ze maakt is pure klasse..

Ook Bursa speelde goed, dus het was geen makkelijke game..

Goede wedstrijd tot Senol weer met zn belachelijke wissels kwam..

Lens speelde heerlijk,zijn trivela assist (van Q7 geleerd) was heerlijk, maar Senol wisselt hem heel vroeg.. ik neem aan blessure..

Als klap op de vuurpijl brengt hij Necip en niet Medel of Roco voor Adriano..

P.s: Koop die Yusuf Erdogan aub, alleen maar om van m af te zijn. Wat een pain in the azz..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Eerlijk is eerlijk, Bursa en Antalya zijn zwakke tegenstander. Zelfs Erzurum en Akhisar vond ik beter voetballen. Het is dat we met stomme wissels hun de kans gaven om vooruit te voetballen vandaag, ze moeten eigenlijk de zestien niet eens in kunnen komen.

Yusuf Erdogan, als hij 34 wedstrijden tegen Besiktas speelt, zit die na de zomer bij Real Madrid. Volgens mij is die nog steeds boos dat wij hem niet hebben gehaald twee jaar terug.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Ik vond Bursa verre van zwak, harde ploeg en hard in de duels en ook achterin staan ze goed. Alleen voorin is het minder.. op Yusuf na hahah

Die hadden we echt allang moet halen, onder Senol was hij international geworden wat een potentie en die snelheid pfff..

Als ik Trabzon was zou ik hem terughalen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Snelheid is dan ook het enige wat hij heeft.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Niet mee eens..

Heeft ook een goed schot maar moet nog veel leren.. Maar met zijn snelheid een groot wapen, ik zou m echt graag bij ons willen zien ipv spelers als Orkan die gewoon te traag is..


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Cijfers :

Karius 7
Gönül 6
Vida 7
Mirin 7
Adriano 6
Atiba 7
Dorukhan 6
Ljajic 7
Lens 8
Güven 5
Burak 8

—————-

Kagawa 6
Caner 5
Necip 1+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Güven een 5? Eerste helft viel die niet echt op, maar in de tweede helft zag je wat die kan. Van mij hoeven ze geen linksbuiten te halen in de zomer, met Güven en Sedat kunnen we het nieuwe seizoen in gaan. Als het moet kan Ljajic daar nog spelen. Voor een rechtsbuiten moeten we eerst Orkan aan het werk zien, maar ik denk niet dat hij nog gaat spelen dit seizoen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Güven kan een hele goede speler worden als hij blijft spelen. Er is geen geld, de gemiddelde leeftijd moet omlaag. Dan moet je niet één van je grootste talenten op de bank gooien. Güven moet spelen, Dorukhan moet spelen. Zoals ik al zei, je hebt Güven, Sedat en Ljajic die daar kunnen spelen, in onze huidige financiële situatie is dat voldoende.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Ja ik vond hem vooral in de 1e helft minder, het is niet omdat hij jong is dat ik hem een hoger cijfer ga geven.

Je ziet ook duidelijk dat linksbuiten niet zijn positie is, hij liep meer in de weg dan dat hij iets goed deed. 2e helft idd iets beter..

Toch moeten ze hem lekker veel speeltijd blijven geven want hij heeft duidelijk veel talent en hij werkt ook hard..

Beste zoals Cenk als 1e invaller achter Burak om hem hopelijk straks op te volgen, maar dat ligt aan hem zelf.

Ik baalde vorige week erg dat zijn doelpunt niet telde..

En op die Ho9 pipo moet je helemaal niet reageren joh, niet serieus te nemen.

Güven en Sedat zijn idd onze toekomst+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

Van mijn part staat Güven maar “in de weg” in plaats van dat Quaresma letterlijk een handrem is. Gewoon met Güven doorgaan op links, want in de tweede helft deed hij het echt goed. Hij heeft ruimte nodig en dat krijg je na een voorsprong, dan kan hij wat.

Ins’Allah Quaresma’nin geri dönüşünü görmeyiz bu takimda, ik wens hem het beste toe ergens anders, maar niet meer bij Besiktas. Besiktas böyle güzel, ik hoop dat Senol dat eindelijk ook door heeft.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Quaresma als invaller vind ik geen probleem. Stel dat het even niet loopt en je gaat wisselen, de tegenstander kijkt naar de zijlijn en ze zien daar Kagawa en Quaresma staan. Dat is toch even schrikken. Het probleem is dat het allemaal om hem draait en dat hij altijd speelt.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

La Albatros stop es met die Quaresma obsessie amk ne alaka..

Zolang hij nog bij ons speelt kan hij van waarde zijn maar zoals Bona zegt alleen nog als invaller.. Tenzij hij zo goed speelt dat hij zich weer terug in de ploeg knokt. Ligt allemaal aan hem zelf. Aan zijn mentaliteit en trainigsarbeid ligt het niet in ieder geval.


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

Zijn mentaliteit heeft ons de kop gekost. Het kan geen toeval zijn dat we zonder hem ineens beginnen te spelen zoals voorheen. Ljajic doet het 10x beter, ons middenveld staat er en de spits wordt goed gediend. Quaresma moet je alleen in de laatste 15-20 minuten tijd geven, meer niet. Het liefst zie ik hem helemaal niet.

Los van zijn speelstijl, beïnvloed hij gewoon teveel andere spelers.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Oglum laat die Quaresma nou es..

Hij is 82 bij PES, ik wil hem niet verliezen. We zijn al Pepe 84 en Babel 81 kwijt.

Yeter artik amk :D


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

BURAK YILMAZZ HIRSIZ DEGIL MRQQQ BURAK KRALDIRRRRRRRRR R!!!!!!!!!!!!!!


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Ersun Yanallllll gel bizi kurtarrrrr :lol: :lol: :lol: :lol: :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen