Bijna officieel: Şenol Güneş nieuwe bondscoach Turkije


senolguneslacht
De Turkse voetbalbond heeft zaterdag een akkoord bereikt met Şenol Güneş en Besiktas.
Şenol Güneş zal de nieuwe bondscoach van het Turks elftal worden. Verwacht wordt dat het nieuws maandag officieel bekend zal worden gemaakt. Şenol Güneş zal tot eind dit seizoen de trainer van Besiktas blijven, maar hiernaast ook de bondscoach van Turkije worden. Na de zomer zal hij zich volledig gaan inzetten als bondscoach.
 
In maart worden er oefenwedstrijden gespeeld tegen Moldavië en Albanië en verwacht wordt dat Şenol Güneş dan aan het roer zal zijn bij Turkije.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Hij heeft ervoor gezorgd dat burak bij besiktas komt en neemt dan de job van milli takim erbij! Hij heeft ons goed genaaid en gaat na dit seizoen weg..

Als er nog mensen zijn die vandaag zijn naam roepen dan zouden ze zich moeten schamen.

Als het bestuur hem niet ontslaat dan mogen ze oprotten! En als senol gunes nog enige respect over heeft neemt hij zelf ontslag aangezien hij het was die zei dat hij nooit beide jobs tegelijkertijd zou doen.


+: 53
-: 0
R: 270
Level 3

Breaking: Quaresma en Necip vragen Turks paspoort aan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen