Nieuwe Kagawa-shirts te koop!


kagawabjk3
Hüseyin Mican, de eindverantwoordelijke van de Kataral Yuvalari (Besiktas store) heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan. 
“Wij gaan binnenkort een speciaal Shinji Kagawa-shirt op de markt brengen. Onze vrienden zijn hiermee bezig. Ze zijn nog bezig met het ontwerp, maar wij willen ook dat er meer Shinji Kagawa tenues worden verkocht. Datum is nog niet bekend. Het kan een tijd duren. Onze supporters helpen bij het maken van het ontwerp. De Japanners zijn inmiddels begonnen met het bestellen van Kagawa-Besiktas tenues. De Japanse bezoekers zijn na donderdag met 12 keer gestegen en wij ontvangen heel veel bestellingen. Wij verkopen echt heel veel tenues. Normaliter kregen wij geen biedingen uit Japan, maar nu loopt het storm.”
 
Update:
 
Vanaf morgen is het nieuwe t-shirt van Shinji Kagawa te koop:
Shinji Kagawa t-shirt kost 69,99 TL.
 
 kagawashirt
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 26
-: 0
R: 170
Level 3

Dit is een uitgekookte en verstandige zet van bjk
Nu moet bjk hier in 10 jaar tijd een cultuur van maken daarna zal bjk de vruchten hiervan plukken.
Like


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

'Speciaal Shinji Kagawa-shirt'. Witte shirt waarop ze zijn foto en 'samurai of the bosphorus' hebben geplakt en daar vragen ze 70 TL voor. Maak dan op zijn minst wat origineels en geef het wat kleur.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen