Besiktas wijst bod van 6 miljoen euro op Medel af en wil meer geld van Burnley


amedel
Burnley, een club uit de Premier League heeft een bod van 6 miljoen euro uitgebracht op Gary Medel.
Althans, dat meldt de Engelse media. De 31-jarige voetballer uit Chili heeft een doorlopend contract tot medio 2020 bij Besiktas, maar de Turkse topclub is alleen bereid om Medel te verkopen voor minimaal 8 miljoen euro. Verwacht wordt dat Burnley binnen enkele dagen met een nieuw bod zal komen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Voor 7 zou ik hem laten gaan. Senol heeft nog steeds niet bepaald waar die hem gaat laten spelen. Op het middenveld gaat het gewoon niet en achterin ziet Senol het volgens mij niet zitten.


+: 17927
-: 0
R: 20421
Level 6

7,5 miljoen euro. Dan kunnen we Kabore proberen te halen en hebben we nog geld voor een rechtsback.+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Die Russen houden hem liever bij de club tot de zomer dan dat ze hem voor een laag bedrag zullen laten gaan. Ik denk niet dat hij haalbaar is.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Hopelijk staat er wel een vervanger klaar want we verliezen wel heel veel kwaliteit zo.

Medel is natuurlijk een goede speler, heft internationale allure en ervaring, maar ik vraag me nog steeds af of hij wel in onze ploeg past. Het is zeker geen cb, en op het middenveld hebben wij meer een type Atiba nodig en daarnaast een box to box.


+: 4695
-: 0
R: 8956
Level 5

Minimaal 8. Laat die Engelsen maar lekker betalen. Wat is 8 miljoen nou voor Engelse clubs.


+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

We moeten wel oppassen, Atiba gaat het niet lang volhouden. Dorukhan doet het goed, maar is nog jong. Medel is hoe dan ook een klasbak. Hem verkopen gaan we voelen, ook al weet we nog niet hoe we hem optimaal kunnen inzetten.

Of we moeten een risico nemen en meerdere jonge spelers aantrekken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen