Adriano mogelijk op huurbasis naar Santos


adriano
Besiktas lijkt weer een sterspeler kwijt te raken.
Na het vertrek van Pepe en Ryan Babel is er een grote kans dat Adriano ook gaat vertrekken. Althans, dat meldt Globoesporte. De Braziliaanse voetballer kan eind dit seizoen transfervrij vertrekken, maar Santos wil Adriano tot de zomer gaan huren. Dezelfde constructie die Fulham heeft gebruikt bij Ryan Babel.
 
Besiktas geeft Adriano hiermee een kans om in de zomer alsnog een contractverlenging te tekenen. Op dit moment verkeert de Turkse topclub in de financiële problemen en hoopt het probleem in de zomer op te lossen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 203
-: 0
R: 618
Level 4

Hoezo huren hij is 33 wat wil je na een jaar met hem doen, gewoon verkopen man.


+: 17927
-: 0
R: 20421
Level 6

Ja, doe maar niet nu. Want het is niet eens zeker of ons bestuur nog een rb en lm gaat halen, nog een gemis op die la kunnen we helemaal niet gebruiken.+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Dit zou echt belachelijk zijn.. Babel verhuren Adriano verhuren.. kim kaldi amk..
Voor Babel krijg je nog 2 miljoen, dat gaan die Brazilianen nooit betalen
Rest van het jaar met Caner op Lb?

En dan in de zomer zogenaamd contract verlengen laat me niet lachen joh..

Blijkbaar heeft ons bestuur de hoop op het kampioenschap al opgegeven


+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

Las net dat een Arabische club 4 miljoen overheeft voor hem. Liefst wil ik hem niet kwijt, maar voor minder dan 4 miljoen kunnen we bv Aziz Behich aantrekken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen