Officieel: Besiktas bereikt akkoord met SoccerLAB


soccerlab
Besiktas zal sportmanagementsoftware SoccerLAB gaan inzetten bij zijn jeugdafdeling.
Dat meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. SoccerLAB doet het behoorlijk goed. De sportmanagementsoftware helpt clubs, academies en federaties al enkele jaren met het beheer van spelers en alles wat daarbij komt kijken. Het is een ERP-pakket dat specifiek op sportverenigingen is gericht. Je kunt er dankzij moderne technieken niet alleen volledige video-analyses in opnemen, maar ook trainingen en medische data, net als een scoutingmodule. Zo kunnen clubs de conditie van hun spelers beter monitoren. Grote clubs als Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven, Club Brugge en de Qatar Aspire Acedemy maken al meer dan tien jaar gebruik van SoccerLAB.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen