Sky Sports: Alen Halilovic van AC Milan naar Besiktas


alenhalilovic
De Italiaanse media blijft beweren dat Alen Halilovic van AC Milan naar Besiktas zal vertrekken.
Althans, dat meldt Sky Sports Italia. De 22-jarige middenvelder kwam in de zomer over van Hamburger SV, maar heeft alleen maar in 3 Europa League wedstrijden 60 minuten gekregen bij AC Milan. Hij heeft geen Serie A debuut gekregen en de Italianen melden dat de laatste details worden besproken voordat hij over zal gaan naar Besiktas. 
 
Milan trainer Gennaro Gattuso was niet echt onder de indruk van de aanvallende middenvelder uit Kroatië.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Zolang hij niet veel kost altijd welkom


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Hangt er van af voor welke positie we hem halen. Blijkbaar kan hij ook op rechts spelen, dus als Töre+Quaresma/L ens vertrekken is die welkom.+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

“Hij kan ook daar spelen” De grootste fout die je kan maken is een speler halen, wetende dat je hem op een secundaire positie gaat neerzetten. Galatasaray deed hetzelfde met Denayer in 2015.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Hij heeft 67 wedstrijden op de rechterflank gespeeld. 48 op CAM. Dus zijn echte positie is meer de rechterflank. Maar of die effectief is, is een andere vraag. 9 doelpunten 5 assists on die 67 wedstrijden is barslecht.


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Senol houdt van spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen.


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Dat is nog steeds meer dan tolgay in zijn hele cariere bij besiktas. En als ik het me goed herinner was hij vroeger een van de grootste talenten van de barca jeugd.

Buiten dat heeft hij hele mooie dingen laten zien in de bundesliga en vandaar dat ac milan heeft gecontracteerd.

Als deze transfer zou lukken zouden we misschien we in de toekomst weer een speler voor 20 mil + kunnen verkopen.

En nog een andere vraag waar blijft adem hasic

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen