Officieel: Besiktas verhuurt Fatih Aksoy aan Sivasspor


bjklogo2018
Besiktas heeft Fatih Aksoy aan Sivasspor verhuurd.
De jonge verdediger zal de komende 1,5 jaar op huurbasis bij Sivasspor spelen. Als Fatih Aksoy 20 of meer wedstrijden speelt, krijgt Besiktas 1 miljoen TL aan bonus. Eerder heeft Besiktas zo’n constructie ook bij Pedro Franco gebruikt. 
 
De 21-jarige centrale verdediger heeft dit seizoen bij Besiktas in 6 wedstrijden 254 speelminuten gekregen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Je moet het wel goed vertalen. Als hij in die 1.5 jaar minder dan 20 wedstrijden speelt, moet Sivas 1 miljoen TL betalen aan Besiktas.

Ik denk niet dat hij nog zal terugkeren bij BJK. Hij is nu 21, over anderhalf jaar is die al bijna 23. Wat voor toegevoegde waarde zal hij dan nog hebben? Het is een fout geweest dat hij tot nu toe nooit is verhuurd, hij is al 21 en heeft nauwelijks ervaring op professioneel niveau. We kunnen ons beter richten op Alpay Celebi. Die is 2 jaartjes jonger en heeft een betere fysiek.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Ach, wie weet. Misschien speelt hij daar elke week en doet die het echt goed. Hebben we over 1,5 jaar een CV van 23 uit eigen jeugd in het team.+: 18
-: 0
R: 143
Level 3

Bijna 23 ja, geen 33. Sadik is toch ook naar Fener vertrokken op zijn 26ste. Serdar was ook 26 toen hij naar GS vertrok. Het is nu aan Fatih om zich te tonen en ervaring op te doen. Ik hoop dat hij minstens 3de cv wordt bij zijn terugkomst. Over Alpay ben ik het met je eens, ik zie in hem ook meer potentie dan Fatih.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Mooi gezegd Batuhan, het zou al mooi zijn als hij een goed alternatief kan zijn achterin, dat is hij nu niet en wordt soms misbruikt al back.. Als het maar geen gevalletje Necip wordt..


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Kan mij weinig schelen waar Sadik nu speelt, is een hele matige verdediger. Over anderhalf jaar gaan ze wensen dat hij nooit was gekomen. Serdar Aziz was inderdaad 26, maar op zijn leeftijd stond Serdar al in de basis bij Bursaspor en had die al aardig wat wedstrijden op zijn naam staan. Fatih heeft weinig wedstrijden gespeeld en in de wedstrijden die hij speelde heeft hij niet echt een indruk achtergelaten. Ik hoop dat hij het goed doet en zoals je zelf aangeeft 3e of 4e cv wordt bij ons, maar ik verwacht het niet.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Goed nieuws dit..

Kan hij eindelijk spelen, hopelijk breekt hij door..+: 18
-: 0
R: 143
Level 3

ik hoop dat ze met die 20 wedstrijden bedoelen dat hij dan ook in de basis staat. We verhuren hem niet om hem te laten invallen in minuut 85 wanneer Sivas een voorsprong gaat verdedigen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen