'Besiktas krijgt zes miljoen bod binnen voor Ryan Babel'


aruyn
Ryan Babel komt nog steeds in aanmerking voor een transfer naar China of Saudi Arabie. Al Hilal heeft een nieuw bod neergelegd bij zijn huidige werkgever Besiktas.

Al Hilal aast in de winterstop op een kwaliteitsimpuls voor de voorste linie. Om die reden werd al een bod van 4 miljoen euro neergelegd bij Besiktas om Babel op te halen, maar vanuit Istanbul klonk 'nee'. De Arabieren doen er nu een paar miljoen euro bovenop.
 
De Turkse pers meldt dat er inmiddels 6 miljoen euro is geboden. Dit bod is afgewezen, maar de onderhandelingen lopen door. Babel heeft nog een contract voor een halfjaar.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

6 mil? Dan is het meteen adios.. Heeft nog half jaar contract ve naz yapiyor..

Dan is het wel bye bye Oranje


+: 854
-: 10
R: 2380
Level 5
+1

Snel een strikje eromheen en een paar doosjes haarverf meegeven als dank+: 536
-: 0
R: 2012
Level 5

Lijkt me een mooie deal. Wij kunnen met het geld een vervanger halen, hij kan cashen zo in de nadagen van zijn carriere en de Arabieren een speler die in vorm is.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Gaat niet gebeuren.. Ik denk dat hij binnenkort bijtekent..


+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Even serieus lan odunlar 4 was al mooi je krijgt 6 en vind het nog niet genoeg? verkoop die Babel gewoon

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen