'Besiktas krijgt zes miljoen bod binnen voor Ryan Babel'


aruyn
Ryan Babel komt nog steeds in aanmerking voor een transfer naar China of Saudi Arabie. Al Hilal heeft een nieuw bod neergelegd bij zijn huidige werkgever Besiktas.

Al Hilal aast in de winterstop op een kwaliteitsimpuls voor de voorste linie. Om die reden werd al een bod van 4 miljoen euro neergelegd bij Besiktas om Babel op te halen, maar vanuit Istanbul klonk 'nee'. De Arabieren doen er nu een paar miljoen euro bovenop.
 
De Turkse pers meldt dat er inmiddels 6 miljoen euro is geboden. Dit bod is afgewezen, maar de onderhandelingen lopen door. Babel heeft nog een contract voor een halfjaar.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen