"Wij willen de transferperiode afsluiten met een rechtsback"


adali
Serdal Adalı, vicevoorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Natuurlijk moeten wij belangrijke spelers blijven halen, maar wij moeten nu echt investeren in onze jeugdafdeling. Wij willen de transferperiode afsluiten met een rechtsback. Onze trainer wil een rechtsback. Als er iemand weggaat, gaan wij kijken wat wij gaan doen. Tot op heden hebben wij geen bod ontvangen. Wij hebben verder geen plannen. Er zijn veel namen. De gesprekken zijn gaande. Wij hebben 2 spelers gelijk vastgelegd en ze zijn aanwezig in het trainingskamp."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Albatros sekim kagti


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Die Serdal Adali lijkt echt op een mash-up van Senol Gunes en Tulum Hayri.


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Geen middenvelder? Als je je wilt verbeteren zul je eerst door moeten hebben waar het probleem ligt, je vinger op de zere plek leggen. Burak kan niet in zijn eentje 10 doelpunten scoren, hoe gaat de bal van onze doel naar het andere doel? Gaat Quaresma 80 meter rennen om vervolgens de bal voor te geven? Tolgay is uit de selectie, Oguzhan is niet in vorm, Atiba is aan zijn laatste maanden bezig, Medel is een zwakte op het middenveld. Blijkbaar geloven ze zelf ook in die 'forvet yok len mq'-onzin van de supporters. Veel succes dan.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Volledig eens dat er een middenvelder moet komen.

Ik denk dat ze dat ook wel weten..

Ik verwacht bij verkoop van Tolgay en/of Oguzhan ook wel dat die er komt, gewoon eentje die de gaten dicht kan lopen hoeft niet eens zo een bijzondere speler te zijn..


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Die donkere middenvelder van Malmo is een optie. Was de beste man op het veld tegen ons en ik heb gelezen dat er interesse voor hem is uit Engeland. Zal niet zo duur zijn denk ik en kan zeker 4-5 jaar mee.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen