Alen Halilovic toch niet van AC Milan naar Besiktas


alenhalilovic
Nadat de foto waarbij Fikret Orman en Halilovic bij de ingang van een restaurant was vrijgegeven heeft de geruchtenmolen op volle toeren gedraaid. Iedereen beweerde dat Alen Halilovic van AC Milan naar Besiktas zou vertrekken. Haber1903 meldt dat dit niet het geval is en dat er op dat moment nog meer voetballers in het restaurant aanwezig waren. Dat beide heren op de foto zijn verschenen is puur toeval.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Hhahaha die Turkse media

Vooral die Aspor met zn kirmizi is hilarisch


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

"Verin kirmizi'yi. Transfer bombasini patlatacagiz" Die Aykut Ince van Aspor is echt de grootste leugenaar van Turkije, herkesi dolandiriyor resmen.+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Hhahaha echt he, gisteren kwamen ze midden in een interview met Hakan Calhanoglu.. Ik moet er wel om lachen, maar je kan het echt niet serieus nemen.. En dan die gasten die er bij zitten en mee acteren :D :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen