“Besiktas sluit met Halilovic en Hasic de transferperiode”


serdaralicelikler
Serdar Ali Çelikler, sportcommentator van Life+TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik zei altijd tegen Fikret Orman: Waar is het geld? Begin van het seizoen waren jullie lui en slecht bezig. Tijdens het Ahmet Bulut tijdperk hebben jullie dankzij hem hele goede spelers gehaald. Mario Gomez, Negredo, Talisca, Aboubakar. Niemand in Turkije kende toen Talisca. Al deze spelers zijn via het netwerk van zaakwaarnemer Mendez gekomen. Zaakwaarnemer Ramadani is ook een grote zaakwaarnemer. Besiktas is in trainingskamp. Ze hebben een aanvaller. Burak Yılmaz is er. Ze hebben een centrale verdediger gehaald. Hij is ook in trainingskamp. Besiktas gaat nog twee spelers halen. Halilovic en Hasic. Fikret Orman was gisteren in Italië om de transfers af te ronden.”
 
Bekijk de onderstaande videobeelden.  
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Er gaat deze transferperiode hoe dan ook een rechtsback komen. Halilovic is een broodje-aap verhaal.

Ik hoop op Bartosz Bereszynski, maar ik zeg uiteraard ook geen nee tegen Karsdorp of Castagne.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Vriend

Dit zeggen we al Jaren maar telkens wordt er van alles gehaald behalve een rechtsback.. Insallah bu kez baska olur+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Yönetimin kredisi kalmadi artik. Daarom zal het dit keer echt moeten gebeuren.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Hoop het broer

Ze luisteren nu in ieder geval wel naar Senol en de transfers zijn snel afgerond zodat ze op trainingskamp kunnen wennen. Daarnaast goede deals, 1 mil voor een bewezen topspits als Burak die een garantie is voor goals en 3,5 ton voor Mirin die toch 3x kampioen werd bij Psv als basisspeler..

Toch is hij geen vooruitgang tov van Pepe, dus ik ben benieuwd. Een fitte Burak zal wel echt een aanwinst zijn..

Karius - Gonul/Transfer , Mirin, Vida , Adriano - Medel, Dorukhan - Lens, Ljajic, Babel - Burak

Ik mis hier een betere cv naast Vida, en een echte on libero die Atiba doet vergeten


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Als je vooruitgang wilt t.o.v. Pepe moet je een andere club gaan supporteren bro, zo een CV gaat nooit meer komen. Je hoeft geen top CV’s te hebben om kampioen te worden in Turkije, als ze alleen al normaal hun werk kunnen zonder blunders te maken is het goed genoeg. Laten we kijken hoe Mirin het gaat doen, als het slecht uitpakt kunnen we altijd nog terugschakelen op Medel (Senol leest: Necip).


+: 4676
-: 0
R: 8861
Level 5

Vallah Alba kardes hic belli olmaz. Fiko bu sag solu belli degil bu adamin. birde bakmisin Halilovic Antalyada. :-)+: 536
-: 0
R: 2012
Level 5

Ik hoop dat we ook Onur Kivrak gratis aantrekken. Denk dat het goed is dat Karius een concurrent erbij krijgt. Wellicht dat Tolga na dit seizoen het technische staf in kan.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Hier ben ik ook een voorstander van.. Onur heeft veel kwaliteiten alleen een labiel karakter, maar onder Senol kan hij weer naar zijn top groeien.. Dan heb je misschien Karius zelfs niet meer nodig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen