Aliou Dieng moet Atiba straks doen vergeten


alioudieng
Na de transfers van Burak Yılmaz en Isimat Mirin zou Besiktas nu een oogje hebben op Aliou Dieng.
De 21-jarige voetballer uit Mali en speler van MC Algier zou volgens de Algerijnse media op de transferlijst van Besiktas staan. Er zijn volgens het bericht al een aantal gesprekken geweest, maar zijn club wil de middenvelder in de zomer pas verkopen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 133
-: 0
R: 673
Level 4

Er gaan nu geruchten over Halilovic die naar Bjk wil komen. Daarom is Fiko naar Italie gegaan blijkbaar. Ik weet niet wat ik hier over moet zeggen. Je kon Kagawa halen, ik zou weer gewoon Kagawa proberen te halen.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Je hebt toch door dat we op dit moment niet meer dan 2/2,5 miljoen euro salaris kunnen geven aan een speler?+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Adamim Kagawa is oud Alan is jong. Ik lees ook overal dat BJK met AC Milan in onderhandeling is ben benieuwd zou mooi zijn


+: 133
-: 0
R: 673
Level 4

Kagawa kan je echt goed gebruiken en hij is echt de persoon waar we naar opzoek zijn. Het maakt niet veel uit hoe oud hij is, hij speelt blijkbaar niet veel meer bij Dortmund dus ik denk dat hij het ook wel leuk zou vinden om meer te spelen.


+: 1915
-: 0
R: 6400
Level 5

Ken deze jongen niet maar een vervanger voor Atiba is broodnodig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen