'Leeds United bereidt bod op Jeremain Lens'


ajeeln
Er lonkt mogelijk een overstap naar de Engelse Championship voor Jeremaine Lens, meldt Sporx. Leeds United bereidt een bod voor op de vleugelaanvaller van Besiktas.

Leeds United trainer Bielsa is gecharmeerd van Lens en heeft onlangs twee scouts gestuurd om de Nederlandse aanvaller te volgen tijdens de Europa League wedstrijd tussen Sarpsborg en Besiktas.
 
Leeds heeft in ieder geval genoeg geld te besteden voor Lens. De transfersom van Lens bedraagt ruim vier miljoen euro, maar het is nog onbekend of trainer Senol Gunes in de winterstop wel of niet groenlicht geeft voor een transfer.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen