UPDATE: Vader Orkun Kökcü ontkent uitspraken in Turkse media


sondakikabjk
Halis Kökçü, de vader van Orkun Kökçü heeft woensdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Haber1903.
“Er is interesse voor Orkun Kökçü uit Turkije. Orkun is op dit moment een speler van Feyenoord. Wij zijn zelf in gesprek met Besiktas. Orkun kijkt positief tegenover een vertrek naar Besiktas. Wij hebben geen enkel contact gehad met Fenerbahçe. De gesprekken met Besiktas zijn gaande. Orkun is een professionele voetballer. Hele familie is voor Besiktas. Orkun is vanaf kleins af aan voor Besiktas, maar uiteindelijk is en blijft hij een professionele voetballer. Wij hebben gesproken met de heer Umut. Zij hebben hun voorwaarden gezegd en ik vond het goed. Belangrijkste is dat beide clubs een akkoord bereiken en het project van Besiktas voor Orkun Kökçü duidelijk is. Ik hoop dat ze het op een professionele manier oplossen.”
 
UPDATE: Vader Orkun Kökcü ontkent uitspraken in Turkse media
 
Update 14:34 | Orkun Kökcü is niet bezig met een transfer naar Besiktas. Dit laat de vader van de jeugdspeler van Feyenoord ook weten aan Turksvoetbal.net. De uitspraken van hem in Turkse media zouden uit zijn verband getrokken. “Orkun is alleen maar bezig met Feyenoord.”, zegt hij.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen