"Wij hebben met Arjen Robben gesproken ......"

robbenbjk
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Arjen Robben is een grote speler. Een wereldster. Als een speler 32 jaar is gepasseerd, moet je zo'n speler niet willen. Je kunt veel spelers kopen, maar je moet kijken wat het budget van Besiktas is. Wij hebben met Robben gesproken, maar het is niet geluk. Hij kreeg al veel geld en zag geen reden om te vertrekken. Ik denk dat Besiktas en Galatasaray tot het einde zullen strijden om het kampioenschap."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1818
-: 0
R: 2367
Level 5

Arjen Robben, gelirse, Turkiye'nin en buyuk clubune gelir en dat is Galatasaray.


+: 17447
-: 0
R: 19139
Level 6

Mavupa Matihine diyorsun yani. Met hem kunnen jullie misschien Schalke wel verslaan


+: 844
-: 0
R: 1163
Level 5

Avjen Vobben [****]bahce'de oynamiyov mu?+: 844
-: 0
R: 1163
Level 5

Even serieus nu, niemand kan nee zeggen tegen een speler als Robben. Nou kan je groot willen klinken door hem af te wijzen, maar in Turkije worden spelers meteen afgeschreven op leeftijd, wie je ook bent. Sneijder, Melo, Podolski, Eboue,...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen