Voorzitter Besiktas: Afscheid Ryan Babel en Pepe, Tolgay, Burak Yilmaz .....


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft zojuist op Beyaz TV schokkende uitspraken gedaan. Hieronder volgt een opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.
Wij hebben een goede week meegemaakt.
De wedstrijden tussen Beşiktaş en Galatasaray verlopen altijd stressvol. Ik ben blij dat wij hebben gewonnen. 
Het is niet nodig dat men scenario's schrijft die niet waar zijn. 
De laatste tijd maken de scheidsrechters veel fouten, maar dat is voetbal. Belangrijkste is dat het puntensysteem van de scheidsrechters goed wordt gehanteerd. Er moet geen straffen worden uitgedeeld omdat 1 club dat wil.
Gisteren waren wij samen met Faih Terim. Wij hebben gewoon gepraat. Hij is een persoon die wij mogen en hij is een belangrijke voetbalman. Hij mag ons ook.
Wij hebben zelf aan de TFF aangegeven dat ons slecht was en dat wij op een ander veld wouden spelen, maar dat hebben ze niet goedgekeurd. Tegen Ankaragücü hebben wij geen verzoek ingediend, maar toen kon het opeens wel. Jullie moeten mij deze vraag niet stellen, maar aan de TFF.
VAR systeem blijft een systeem die door mensen wordt gebruikt. Fouten worden door mensen gemaakt, niet door het systeem. Ik sta achter VAR.
Ik ga niets zeggen over de situatie van Fenerbahçe. Het is een grote club, zij zullen ook weer de weg naar boven vinden.
Aan het einde van het seizoen gaan wij afscheid nemen van Ryan Babel. Als wij zijn contract verlengen zal hij verder gaan.
De TL stijgt weer in zijn waarde. Als dit zo doorgaat, kunnen wij het hebben over en contractverlenging. Op dit moment is dat niet het geval. 
Ryan Babel is een waardevolle speler, maar het is geen speler die wij niet kunnen missen. Er is niets groters dan Besiktas. Spelers komen en gaan.
Wij hebben geen afspraken of verplichtingen meer met UEFA over de Financial Fair Play regels. Wij kunnen elke speler halen die wij willen.
Wij zijn bezig om een jonge selectie op te bouwen. 
Adem Ljajic en Karius spelen op huurbasis bij Besiktas.
Tolgay Arslan is een speler die wij mogen, maar er gelden regels bij Besiktas. Soms zien spelers zichzelf groter dan Besiktas. 
Wat Ryan Babel heeft gedaan op de sociale media is natuurlijk niet acceptabel. Hij zal een boete krijgen. Het is hier niet de tuin van Dingo (hahahaha).
Pepe heeft tot het einde van dit seizoen een contract. Als er een bod komt, mag hij vertrekken.
Burak Yilmaz is een speler die wij mogen. Hij heeft nooit iets slechts gedaan voor Besiktas. De supporters zijn vanwege de wedstrijd tegen Galatasaray een beetje boos op Burak. Ik mag hem heel graag. Dat heb ik 2 jaar terug ook gezegd. 
Ik zal in mei mezelf weer verkiesbaar stellen. Dit zal mijn laatste termijn als voorzitter van Besiktas worden.
Ik hoop dat wij eind dit seizoen kampioen worden.
Dat Başakşehir punten heeft verloren heeft ervoor gezorgd dat wij weer zijn geloven dat wij kampioen kunnen worden. 
Wij houden van onze trainer Senol Günes. Soms presteer je goed, soms slecht. Dat hoort bij voetbal. Iedereen kan fouten maken. Wij hebben altijd geloofd in Senol Günes. Hij heeft nergens anders 4 jaar gewerkt. Dat komt omdat wij beiden elkaar vertrouwen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen