Besiktas doet huurbod bij Everton om Cenk Tosun


acoken
Cenk Tosun wordt opnieuw met een transfer naar Besiktas in verband gebracht.

De Turkse international is al meerdere malen gelinkt aan een overstap naar Besiktas. Volgens de Engelse Echo wil Besiktas de spits nu ook daadwerkelijk voor zes maanden huren van de Engelse club. Everton ziet niets in een verhuur en wil de spits per direct verkopen bij een goed bod.
 
De Engelse club wil de spits liever verkopen of verhuren aan een club in Europa en geen Turkije. De Engelsen zijn echter ook niet onder de indruk van het huurbod van Besiktas.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Jammer voor Cenk dat hij naar een club is gegaan die totaal niet bij hem past.

Everton kan hem niet voor hetzelfde bedrag verpatsen, maar zal proberen om het verlies zoveel mogelijk te beperken

Kopen wordt voor ons daardoor onmogelijk


+: 1916
-: 0
R: 6413
Level 5

Laat die jongen toch met rust. Hij heeft 2x op de bank gezeten en er komen meteen zulke berichten. Ook al zou ik hem graag terug willen zien, bij ons, het is niet realistisch.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen