Besiktas wil de winterse transferperiode afronden met drie spelers


sekofofana
Besiktas is vroeg begonnen aan de winterse transferperiode.
De Turkse topclub wil voordat de transferperiode begint, een akkoord bereikt met drie voetballers. Şenol Güneş heeft aan het bestuur aangegeven dat hij een aanvaller, middenvelder en een rechtsback wil hebben. 
 
Hürriyet meldt dat Sahilli Seko Fofana (Udinese), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf) en Patric (Lazio) hoog op de transferlijst staan. 
 
Besiktas probeert deze spelers met optie tot koop te huren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1916
-: 0
R: 6413
Level 5

Besiktas heeft heel veel geld verdiend aan transfers en Champions League inkomsten maar blijft weinig geld uitgegeven. Dit is wel goed maar nu is het moment om zeker deze posities te versterken voor de toekomst..

Sekou is een tank, ideal om Atiba op te volgen.. Kaan kan cetraal en rb dus ook goed.

Ben benieuwd welke aanvaller we gaan halen. Vagner Love doet het goed, maar we moeten ook een sterke CF hebben.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Ik hoop dat we Djenepo halen van Luik. Die man kan op alle posities spelen in de aanval. Cam, lm, rm, sp. Hij is pas 20 en doet me ook denken aan Abou. Maar enige nadeel is dat hij geen EL wedstrijden mag spelen als die in de winter komt, als we dan natuurlijk nog in de EL zijn, dat is ook nog de vraag.+: 1916
-: 0
R: 6413
Level 5

Ja maar wel heel wisselvallig hoor.. En geen echte doelpuntenmaker . Dan kun je net zo goed Larin laten spelen.

Benedetto van Boca zou ideaal voor ons zijn


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

@Alba

Die regel is veranderd, volgens mij mag hij wel mee doen met de EL wedstrijden van Bjk als hij komt.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Ik heb geen hoge verwachtingen in de winterperiode! Ik zou in de winterperiode gewoon voorcontracten tekenen met spelers die een aflopende contract hebben! We wilden raffael van lyon toch! Hij bezit momenteel over een aflopende contract. Overtuig hem nu al om naar besiktas te komen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen