De onderhandelingen voor Davy Klaassen zijn nog gaande

davyklaassen
Davy Klaassen kwam onder leiding van Sam Allardyce amper aan spelen toe bij Everton, maar het lijkt erop dat de Nederlandse middenvelder zijn hoop ook niet hoeft te vestigen op de nieuwe trainer Marco Silva.
De Engelse media meldt dat hij een andere club mag uitzoeken. Besiktas is volgens de Engelse media de enige serieuze kandidaat om de Nederlandse middenvelder voor 2 seizoenen te huren. Davy Klaassen kwam afgelopen zomer voor 27 miljoen euro over naar Everton. De onderhandelingen tussen alle partijen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 2194
-: 0
R: 7378
Level 5

Eerst de spits en RA transfer!


+: 5
-: 0
R: 28
Level 1

Mua, zou het niet doen als BJK zijnde.
Alles wat hij kan, is net niet top. hij kan alles oké, maar net niet goed genoeg om er in uit te blinken. Zal kei en kei hard falen bij BJK onder de verwachtingen.


+: 19
-: 0
R: 56
Level 2

Er gaan ook geruchten dat we Aboubakar weer gaan huren. Ik hoop dat het waar is. Maar het liefst wil ik een nummer 10 zien en hopelijk is de deal voor Rafeal klaar dan hoeven we daar niet zorgen om te maken.+: 631
-: 0
R: 1557
Level 5

Geloof je echt dat ze een spits met 25 goals en een waarde van 18 miljoen gaan verhuren na zijn contract nog te hebben verlengd. Beetje nadenken en niet alles geloven. Geen haat btw.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen