Engelse clubs hebben 12 miljoen pond over voor Vida


vida5
Besiktas heeft de jackpot bijna te pakken.
Er zijn namelijk drie Engelse clubs geïnteresseerd in Domagoj Vida. Althans, dat meldt TRTSPOR. Ze zijn zelfs bereid om 12 miljoen pond uit te geven voor de verdediger van Besiktas. Domagoj Vida heeft een goed start gemaakt op het WK in Rusland en wist hierdoor aandacht te trekken van Everton, Fulham en West Ham United.
 
Vida kwam in de winter transfervrij over van Dinamo Kiev en heeft tot medio 2022 een doorlopend contract bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 536
-: 0
R: 2012
Level 5

Adam Messiyi gecirmedi biz biz adaptasyon sira tanimadan satmak istiyoruz. Met dit voetbal verstand zullem wij nooit sucessen boeken in Europa.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen