Na Dorukhan Toköz is Ahmet Canbaz ook binnen


bjklogo2018
Besiktas heeft het transferseizoen vroeg geopend.
Nadat Dorukhan Toköz voor 3 jaar werd vastgelegd, heeft de Turkse topclub nu ook een akkoord bereikt met Ahmet Canbaz. De 20-jarige voetballer van Eintracht Braunschweig zat tijdens de wedstrijd tussen Besiktas en Sivasspor ook op de tribunes en volgt ondertussen Fikret Orman, Quaresma en Tolgay Arslan op de sociale media.
 
Ahmet Canbaz speelt als linksbuiten en wist in 24 wedstrijden 12 goals en 5 assists te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik ben echt benieuwd dat als we kampioen waren geworden hoe onze transfers zouden worden, wat ik nu zie is dat we de goede kant opgaan. Ik zie veel jonge spelers waarmee we bezig zijn, als we 3/4 jonge turkse voetballers halen en 2/3 buitenlandse spelers max 28 jaar zou het prima zijn. Love-Negredo-Qu aresma-Lens-Pek temek verkopen, hebben we nog aardig ervaren spelers in selectie.

Met me eerste zin bedoel ik dat als we kampioen zouden worden echt shitspelers zouden halen met hoge kostens wat nu niet het geval zal zijn, veel zeggen dat we na klote gaan maar vergeten dat we spelers als Pepe-Adriano-Go nul-Fabri-Babel -Vida-Caner-Tol gay-Oguzhan hebben met genoeg ervaring.

Niet verkeerd bedoeld voor Gsliler maar ze wouden Dorukhan Tozok heel graag maar hij heeft voor Besiktas gekozen, ik hoop dat deze 2 jongens potentie hebben om beter te worden in plaats van achteruit gaan net als Marlon en Aydogan die we hebben gekocht.

Sedat en Orkan komen ook terug, ik denk dat we dit keer op tijd al onze spelers zullen halen. Er is ook WK dus Mitro-Vida-Pepe -Quaresma zullen later komen, misschien dat ze 1/2 spelers later halen.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Een grote fout die we te vaak maken is dat we onze jonge spelers versturen naar clubs waar ze letterlijk geen speelminuten maken. Ik zou zoals de Engelse clubs in de contracten laten zetten dat als ze een speler niet laten spelen ze een vergoeding moeten betalen. Of we moeten ze naar de eredivisie versturen om ervaring op te krikken.

+ senol wat ben je van plan om als je avatar te gebruiken? Ben je van plan om senol alweer je avatar te maken :P+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Haha weet nog niet, helaas kan ik me naam niet veranderen. Waarschijnlijk ga ik assistant trainer plaatsen, tenminste als er een assistant trainer komt.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Er gaat 100% een assistent komen.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Ze hadden al een akkoord met Serkan Recber toen de titelrace nog liep, dus ik denk niet dat het veel uit zou maken als we kampioen waren geworden. Ze hebben gelukkig ingezien dat je met deze ploeg niet aan de toekomst kan bouwen.

Ik hoop dat we een soortgelijke transferperiode ingaan als in de beginfase van Orman. Verschil met toen is dat we nu ervaren topspelers hebben en een eigen stadion.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Ik verwacht niet veel van Ahmet Canbaz. We spelen volgend seizoen geen beker, dus bij ons zal hij nauwelijks minuten krijgen. Laten we hem maar een jaartje verhuren, dan kijken we wel verder. Dorukhan kan direct in de roulatie.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

———————— verwijderdddd


+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 45
-: 100
R: 393
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Als je een Adelaar, een duif noemt, wat is een kanarie dan?

:sigh:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen