"Als wij de Europa League winnen, dan spelen wij de UEFA Super Cup in eigen huis"

vodafonepark
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Als wij de Europa League winnen, dan spelen wij de UEFA Super Cup thuis in het Vodafone Park stadion. Ik droom elke dag over deze twee finales. Dat betekent ook dat wij de finale van de Champions League van 2020 in Istanbul kunnen spelen. Er is een kans dat Besiktas kan bereiken. Waarom zou dit niet kunnen gebeuren?"
Artikel delen met vrienden:
Reacties (20) 


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1

Dan moet je eerst een team bouwen die dat niveau aan kan. Je mist Talisca en Cenk die alles voor je gingen doen en nu heb je alleen twee losers voor in. Laten we eerst maar weer kampioen worden voor dat we weer aan europees voetbal gaan denken. En Senol moet echt weer een assistent hebben want alleen redt hij het niet meer.


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1

Btw, is er een reden waarom mijn account is gereset?


+: 597
-: 0
R: 2013
Level 5

Er was een storing iedereen heeft dat je kunt je plusjes terug krijgen van Error dmv mailtje.+: 7
-: 0
R: 78
Level 2
+1

Fikret wordt tijd dat je bij gs stage gaat lopen als dat je ambities zijn


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1
+3

Oglum bi yoru git. Bi uefa cupa aldiniz diye havalanmayin, yoksa ostersund gibi takimlar havani indirirler.


+: 47
-: 0
R: 414
Level 3
+1

Niet alleen de Uefa cup maar ook de Uefa super cup. Dat zijn 2 Euro bekers en tegelijk de enige Euro bekers die Turkije ooit heeft gezien.

Git Liverpooldan 8 ye. Bayernden 8 ye. Kievden 6 ye ondan sonra baskalarla dalga gec hahaha


+: 12
-: 0
R: 34
Level 1
+5

Tja, de ander verliest tegen elite teams and de ander tegen onbekende teams. Ik denk dat ik nu wel alles duidelijk heb gemaakt.


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Ostersunds 2-1 arsenali yendi, sen ne diyon yarak kafa?
8-0, 6-0, 5-0, 5-1??


+: 2299
-: 0
R: 5316
Level 5

Daarvoor moeten we hard eraan werken.


+: 2192
-: 0
R: 7312
Level 5

Rustig aan fiko. Ik hou van je, maar soms maak je te vroege en onnodige uitspraken.

We moeten eerst deze zomer hard werken om de transfers zo snel mogelijk af te werken. Als we bepaalde targets hebben die in de WK gaan spelen dan moeten we ze strikken voor het WK. Aangezien ze anders te duur worden. Als ze niet spelen in de WK dan ervoor zorgen dat we ze zo snel mogelijk strikken. Als we achter een paar spelers gaan met een aflopende contract dan moeten we niet treuzelen en snel die spelers brengen voordat andere ploegen ze kapen.

Dit jaar moet je ervoor zorgen dat senol niet al te veel klaagt tijdens de trainingskamp. Voorgaande jaren moesten we ons houden aan de FFP rules, dus dit jaar verwacht ik meer beweging.

Daarna moeten we ons goed voorbereiden op de kwalificatie wedstrijden + natuurlijk de prioriteit voor ons is de competitie! We moeten terug onze trainingskamp in oostenrijk houden zoals we de afgelopen jaren deden.

Daarna stap voor stap de kampioenschap proberen binnen te halen + wat we kunnen bereiken in de EL.

Ik ben zeer blij met het nieuws dat we achter 2 jonge Turkse spelers gaan. Ik denk/hoop dat serkan recber veel inspraak krijgt ivm de transfers. We moeten wel niet vergeten dat we ook een paar top spelers moeten halen die voor gegarandeerd succes zorgen.+: 47
-: 0
R: 414
Level 3
+1

Waarom niet ? Omdat je hele team bejaard is mischien ? En door steeds maar weer je beste spelers in de winter te verkopen kom je er helemaal niet. Eerlijk gezegd zie ik Bjk de komende jaren niks meer bereiken. Of ze moeten zoals ons hun hele team verversen deze zomer. Maar dan is de vraag natuurlijk heeft Bjk daar wel de middelen voor ?


+: 2192
-: 0
R: 7312
Level 5
+4

Jullie team heeft dezelfde gemiddelde leeftijd als onze ploeg. Dan noem je onze selectie bejaard? Wat een hypocritische reactie.

Geen zorgen honey we gaan nog geld krijgen van CL, transfergeld van tosic en andere spelers, geld van alle inkomsten zoals (tickets, shirts, enz.) die we eindelijk kunnen gebruiken. We zijn af van de FFP rules. De FFP rules die ervoor zorgde dat we onze spelers MOESTEN verkopen, die ervoor zorgde dat we spelers zoals aboubakar niet konden kopen.

Integendeel gaat gala binnenkort een uitspraak krijgen van UEFA over welke transfer voorwaarden jullie gaan krijgen.


+: 47
-: 0
R: 414
Level 3
+1

Fiko baskan heeft laatst nog aangegeven dat hij gaat bezuinigen en dat de fans niet teveel moeten verwachten. Ik heb liever Bjk als concurent als verrote fb maar ben bang dat het m niet gaat worden de komende jaren. En dan heb je ook nog kluns Negredo die weigert te vertrekken. Allah yardimciniz olsun


+: 2192
-: 0
R: 7312
Level 5
+2

Ik hoor elke jaar fiko dit zeggen. Fikret orman is een slimme man. Hij doet dit om ervoor te zorgen dat de fans niet al te veel moeten verwachten tijdens de transferperiode . Fiko weet dat als hij besiktas financieel sterker wilt maken dat hij ervoor moet zorgen dat er sportieve succes komt. De eerste dag dat fikret orman aan slag was bij besiktas zei hij dit tegen de spelers: als jullie goed betaald willen worden, dan zullen jullie ervoor moeten zorgen dat de supporters genieten van het voetbal en blij zijn.
Fiko gaat goede en veel transfers verrichten. Je zult het zien!

Dus omdat 1 speler waarvan jij zelfs nog niet eens weet of hij wilt blijven of vertrekken gaan we het moeilijk hebben?

De afgelopen jaren heeft dit bestuur talloze spelers transfervrij naar besiktas gebracht. Gokhan gonul, pepe, fabri, vida, babel, tosic, cenk, ..... dus ik maak me niet zoveel druk over de transfers want ik weet dat onze bestuur de capaciteit heeft om de transferperiode succesvol te beëindigen wat uiteindelijk voor succes gaat zorgen.


+: 18
-: 0
R: 89
Level 2
+1

Ben jij achterlijk of doe jij dit zomaar? wat veel transfers? met wel budget? mochten Quaresma en Negredo niet verkocht worden voor grote bedragen, kan Besiktas geen waardige versterkingen halen. Het transfer geld van Cenk is al voor het merendeels op aan salarissen, en gister kwam er een bericht dat het geld van Tosic direct weer naar de achterstallende salarissen ging.

Leuk dat je allemaal verhaaltjes zit te typen, maar de kassa is 0 en jullie schulden stijgen alleen maar , haha.


+: 7
-: 0
R: 11
Nieuw

Bjk heeft 29,6 zelfs met een te brede selectie. Galatasaray heeft 29,3. Met transfers als Akbaba zullen wij verjongen. Jullie willen nog meer bejaarden halen.

Ga maar bij fiko baba klagen.


+: 4333
-: 0
R: 7465
Level 5

Laat de EL maar lekker zitten. Gewoon kampioen worden en weer de CL in.


+: 2192
-: 0
R: 7312
Level 5
+1

@cno ik zal nog 1 keer op jouw reageren en dan ben ik klaar met jou.

Door je afgelopen reacties kan ik al afleiden dat je een kind bent die reacties probeert uit te lokken.

Waar is deze achterlijke berichtgeving van je dat tosic zijn geld is gebruikt voor achterstaande salarissen? Ik wacht wel op je bron ;-) of is je bron: uit je kont zeveren.

Leer eerst om welk te typen en reageer dan pas aub.

Leer ook even om mijn reacties te lezen ..... zoals ik al aangeef heeft deze bestuur al aangetoond dat ze spelers transfervrij kunnen binnenhalen (= geen geld spenderen aan spelers. Ik zal het nog verduidelijken voor je anders kan je het mogelijk niet snappen.) en omgaan met een krap budget.

We hebben voldoende andere spelers naast negredo en quaresma die we kunnen verkopen voor geld. Quaresma gaat waarschijnlijk vertrekken, maar negredo aan de andere kant is een twijfelgeval waarover het te vroeg is om over te praten.

Boyko zal verkocht worden, mitrovic heeft een grote mogelijkheid om verkocht te worden en zelfs een shit speler zoals love heeft al meerdere aanbiedingen gekregen uit Brazilië! Ik moet dan niet eens spreken over welke aanbiedingen we wel niet krijgen voor onze andere spelers zoals babel, adriano, enz.


+: 18
-: 0
R: 89
Level 2

Hier is je bron:

cumhuriyet.com.tr/.../...

Quaresma, Negredo, Mitrovic, Adriano en Babel gaan niet vertrekken, omdat ze veels te veel verdienen en Fikret heeft het zelf gezegd dat ze niet zullen vertrekken. Brugge gaat de optie niet lichten, hebben ze al gemeld aan Fikret, anders maakt hij niet zo een statement.

Boyko, Aras, Veli, Love die kunnen wel vertrekken maar of je daar veel geld aan over houd is een andere vraag.


+: 2303
-: 0
R: 2293
Level 5

Skywalker is terug zo te zien. Hopelijk letten de admins op en heeft hij snel een ban.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen