"Mitrovic, Pepe en Quaresma gaan nergens heen, maar A....."


fikretormangozluk
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

"De Turkse media beweert elke dag dat wij biedingen voor Pepe en Quaresma hebben ontvangen. Dat klopt niet. Wij hebben geen biedingen ontvangen. Hiernaast willen wij beide spelers niet verkopen. Mitrovic heeft in België een goed seizoen achter de rug. Na de zomer wordt hij een belangrijke speler voor Besiktas. Wij zijn absoluut niet van plan om hem te verkopen. Wij gaan wel afscheid nemen van Boyko en Aras. Ik hoop dat wij ze aan andere clubs kunnen verkopen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Dit betekent waarschijnlijk dat Club Brugge die optie niet gaat lichten. Na het WK zou ik hem toch verkopen, ik denk niet dat hij nog succesvol gaat worden bij ons. De verwachtingen zijn hoog en hij heeft heel weinig krediet over.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen