Roma ontkent op handen zijnde transfer van Talisca


ataalz
AS Roma's algemeen sportief directeur Monchi was afgelopen week in Engeland om de overgang van een buitenlandse speler af te ronden. Tegelijkertijd doen er echter allerlei geruchten de ronde over een andere mogelijke transfer: die van Anderson Talisca.

De naam van Talisca wordt elke transferperiode weer genoemd in verband met een overgang naar één van de topclubs uit de Premier League. En ook deze zomer is dat niet anders. Mochi ontkent echter dat zijn bezoek aan Engeland een andere reden had dan de verkoop van een andere speler.
 
"Ik ben naar Londen gegaan om een andere speler te verkopen", aldus Monchi tegen Ajansspor. "Ik heb niets gedaan met betrekking tot Anderson Talisca en ik kan alleen maar zeggen dat we totaal niet interesse tonen in Talisca. Het zijn allemaal geruchten."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen